AcasăNewsCirc la „saltarea” lui Nicusor Constantinescu de DNA

Circ la „saltarea” lui Nicusor Constantinescu de DNA

Aproape 20 de jandarmi s-au chinuit sa il retina pe Nicusor Constantinescu in fata Prefecturii Constanta, politicianul opunand rezistenta, desi fortele de ordine aveau un mandat de aducere eliberat de procurorii DNA.

Nicusor Constantinescu s-a opus retinerii sale

Presedintele Consiliului Judetean Constanta a mai fost citat de doua ori de catre anchetatori, dar a refuzat sa se prezinte pentru a i se putea aduce la cunostinta cele sapte capete de acuzare in doua dosare penale, prejudiciul total care i se imputa lui Constantinescu fiind de peste cinci milioane de euro. In sprijinul acestuia au sarit mai multi subordonati si apropiati care au incercat sa-l smulga din mainile jandarmilor.

De asemenea, masina de Politie in care a fost suit a fost blocata minute bune si, chiar dupa ce a reusit sa plece, a fost urmarita tot drumul pana la sediul DNA Constanta, incercandu-se  tamponarea ei. Liderul pesedist a iesit din cladire dupa o ora si jumatate, sustinand ca nu a dat nicio declaratie si ca totul este o inscenare a procurorilor, care s-au purtat cu el mai rau decat cu un animal.

author avatar
Catalin Tache
727 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger