Cauta

Ciprian Marica, atac dur la Beatrice Mahler: „Când mai munciți? Nu faceți decât să vă văiați sau să amenințați la tv”

Ciprian Marica

Ciprian Marica, atac dur la Beatrice Mahler: „Când mai munciți? Nu faceți decât să vă văiați sau să amenințați la tv”

Fostul fotbalist Ciprian Marica a răbufnit la adresa directorilor de spitale și medicilor care ies prea des în spațiul public să facă declarații legate de Covid-19.

Managerul Institutului „Marius Nasta” din București Beatrice Mahler a vorbit despre valul trei al pandemiei de coronavirus și despre fondul circulației unei noi tulpini a virusului.

După declarația medicului, Ciprian Marica a reacționat pe contul său de socializare. „Când mai căutați voi soluții pentru cei cu probleme, că ziua are doar 24 de ore în care voi nu faceți decât sa vă văitați sau să amenințati la TV”, a scris el pe Facebook.

„Se face un an de când în spațiul public apar aceleași figuri, aceiași vestitori ai groazei. Nu e intervenție televizată în care să nu anunțe nenorociri prezente sau viitoare, că nu mai sunt locuri la ATI, că vor muri oameni care nu pot fi îngrijiți!

Bai, dar voi, directori de spitale, șefi sau doar medici, când mai munciți dacă toată ziua sunteți la televizor? Când mai căutați voi soluții pentru cei cu probleme, ca ziua are doar 24 de ore în care voi nu faceți decât să vă văitați sau să amenințati la TV.

Marica: „Abia așteptați sa promovați frica, groaza”

De un an de zile, aceleași figuri. Care au avut un an de zile să găsească rezolvări, nu probleme. Care pentru asta sunt plătiți. Dar chiar n-or fi alte competențe în domeniu care sa vorbească și, mai ales, să vină cu soluții?”, a continuat Marica.

„Nu mai știe nimeni nimic despre Covid în țara asta, în domeniul medical? N-a învățat nimeni altcineva nimic într-un an de pandemie? N-or fi medici dedicați meseriei, care au muncit în anonimat și au salvat vieți și care sa aducă oamenilor și optimism, speranță? Hai să-i vedem și pe ei!

Nu de alta, dar de ăștia tot scoși în fata sa bage groaza în populație ne-am cam saturat! Ajunge! Că pare că vă face plăcere, ca de-abia așteptați sa promovați frica, groaza! Ajunge! Mai odihniți-vă și voi! Mai odihniți-i și voi, ăștia care-i băgați la înaintare!”, a mai scris Ciprian Marica.

Ultimele stiri

  • Ipoteză șocantă a spionilor ruși, în legătură cu tentativa de asasinare a premierului Slovaciei.
  • Poza Zilei
  • Angajații statului ies să protesteze joi, în Piața Victoriei
  • Franța a lansat racheta nucleară! Care îi este destinația?
  • Publicarea Anunțurilor cu Fonduri Europene: Oportunități și Reglementări
  • Alege ce citești
  • Moby Dick l-a înghițit pe Marele Arhitect cât ai zice pește
  • Ciolacu, Erdogan și o „țeapă” de 1 miliard de dolari
  • România, în pericol de blackout. Autoritățile sunt în campanie electorală
  • Green Deal rămâne fără materii prime. Bătălie cruntă pentru rezervele anemice de litiu și grafit
  • Exit mobile version