AcasăNewsCiprian Marica, atac dur la Beatrice Mahler: „Când mai munciți? Nu faceți...

Ciprian Marica, atac dur la Beatrice Mahler: „Când mai munciți? Nu faceți decât să vă văiați sau să amenințați la tv”

Ciprian MaricaCiprian Marica, atac dur la Beatrice Mahler: „Când mai munciți? Nu faceți decât să vă văiați sau să amenințați la tv”

Fostul fotbalist Ciprian Marica a răbufnit la adresa directorilor de spitale și medicilor care ies prea des în spațiul public să facă declarații legate de Covid-19.

Managerul Institutului „Marius Nasta” din București Beatrice Mahler a vorbit despre valul trei al pandemiei de coronavirus și despre fondul circulației unei noi tulpini a virusului.

După declarația medicului, Ciprian Marica a reacționat pe contul său de socializare. „Când mai căutați voi soluții pentru cei cu probleme, că ziua are doar 24 de ore în care voi nu faceți decât sa vă văitați sau să amenințati la TV”, a scris el pe Facebook.

„Se face un an de când în spațiul public apar aceleași figuri, aceiași vestitori ai groazei. Nu e intervenție televizată în care să nu anunțe nenorociri prezente sau viitoare, că nu mai sunt locuri la ATI, că vor muri oameni care nu pot fi îngrijiți!

Bai, dar voi, directori de spitale, șefi sau doar medici, când mai munciți dacă toată ziua sunteți la televizor? Când mai căutați voi soluții pentru cei cu probleme, ca ziua are doar 24 de ore în care voi nu faceți decât să vă văitați sau să amenințati la TV.

Marica: „Abia așteptați sa promovați frica, groaza”

De un an de zile, aceleași figuri. Care au avut un an de zile să găsească rezolvări, nu probleme. Care pentru asta sunt plătiți. Dar chiar n-or fi alte competențe în domeniu care sa vorbească și, mai ales, să vină cu soluții?”, a continuat Marica.

„Nu mai știe nimeni nimic despre Covid în țara asta, în domeniul medical? N-a învățat nimeni altcineva nimic într-un an de pandemie? N-or fi medici dedicați meseriei, care au muncit în anonimat și au salvat vieți și care sa aducă oamenilor și optimism, speranță? Hai să-i vedem și pe ei!

Nu de alta, dar de ăștia tot scoși în fata sa bage groaza în populație ne-am cam saturat! Ajunge! Că pare că vă face plăcere, ca de-abia așteptați sa promovați frica, groaza! Ajunge! Mai odihniți-vă și voi! Mai odihniți-i și voi, ăștia care-i băgați la înaintare!”, a mai scris Ciprian Marica.

author avatar
Andreea Vlad
1.629 afisari

7 COMENTARII

  1. Dar, tu nu apari toata ziua pe la tv si-ti dai cu parerea despre fotbal, in care , sa fim seriosi. n-ai avut nicio mare realizare ?? Sau sa-ti dai cu parerea despre fotbal e vreo fapta de vitejie la fel ca palavragelile celorlalti „mari fotbalisti” de azi la inceputul fiecarui turneu in vreo calificare… Pai, la noi datul cu parerea e sport national, oricum se stie ca nu se-ntampla nimic… Asa ca te poti culca la loc, nu esti cel care are dreptul sa „traga de urechi”. Stai bland…

  2. Bravos! Ciprian!! Ai dreptate!! Aceleași somități ne amenință cu bau bau, sprijiniți de actuala putere, cu valuri de morți, și cadrele medicale rup pe Facebook prin spitale!!

  3. Bravo Ciprian ! ai dreptate ! Felicitari pt. luarea de pozitie! Opozitia politica a României sta in genunchi in fața puterii pe termen nelimitat și schelălăie pe fbk! Îi platim degeaba numa sa se odihnească-n parlament.

  4. Bai ,popa prostu de mai sus ,de cand interzici tu oamenilor sa aiba pareri si opinii?Am inteles, faci parte din Gestapoul „eroilor din linia intai”creatia propagandei de presa care la trei luni incaseaza taxa de protectie de la guvernanti,Pentru mizerabili ca tine ,mascarada poate sa dureze cat se poate de mult ca la voi e pe bani.Ma intreb la ce dracu va folosesc atatia.Doar pentru a va satisface dorinta de parvenire.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger