AcasăNewsCiprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a lăsat pe drumuri 50 de angajaţi...

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a lăsat pe drumuri 50 de angajaţi ai instituţiei!

Ciprian-Ciucu

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat, pe Facebook, că a desființat DAFL, o companie din cadrul instituției pe care o conduce, unde erau 50 de persoane angajate.

DAFL, în opinia lui Ciprian Ciucu o instituție inutilă, administra locuințele a 300 de chiriași și locuitori ai cartierului ANL Brâncuși.

Edilul a prezentat, totodată, ce sume a cheltuit, în 2020, DAFL. Acesta mai precizează că acesta este doar începutul, fiind descis să refomeze toate instituțiile din cadrul Primăriei Sectorului 6.

Cum şi-a justificat Ciprian Ciucu decizia?

Am desfiintat DAFL, o institutie inutila a Primariei Sectorului 6, care administra locuintele a doar 300 de chiriasi si care avea cca. 50 de angajati.

Chiariasii si locuitorii cartierului ANL Brancusi se plangeau de costuri prea mari ba pentru una, ba pentru alta. Aici aveti explicatia. Unii au facut mare taraboi pe Facebook si in sedinta Consiliului Local. Aveau si de ce…

Ca sa ai loc sa construiesti, ai nevoie intai sa faci loc, sa creezi spatiu, inclusiv bugetar. Acesta a fost doar inceputul, nu voi mai desfiinta institutii, dar le voi reforma pe toate, voi continua sa demufez contractele inutile si superscumpe.

Nu ar fi rau daca acest proces ar incepe si la Primaria Capitalei. Nu are rost sa mai bagam sute de milione in zeci, spre o suta institutii nereformate, parazitate si capusate.

Cum spuneam, eliminăm risipa si corupţia„, a scris Ciucu, pe Facebook.

Ciprian Ciucu a vrut să facă economii din salarii

Primăria Sectorului 6 are un buget de investiții de doar 100 milioane lei, și cam 200 milioane lei se duc pe salariile celor peste 3.000 de angajați, a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Acesta a spus că doar Direcția de Asistență Socială are un aparat uriaș, de circa 1.200 de oameni, fără asistenții maternali.

Edilul spune că va face evaluarea personalului și va reduce serios numărul angajaților, pentru a face rost de bani pentru investiții.

author avatar
Andrei Ștefan
667 afisari

5 COMENTARII

  1. Reforme strict LIBERALE, a lasa oameni pe drumuri caracterizeaza PNL si USR si +

    • Angajatii HORECA nu sunt pe drumuri ? De ce vaitati bugetarii care taie frunza la caini si nu-i vedeti si pe cei de la privat ?

  2. Dar nu putem lucra decat la stat, sa mearga sa lucreze in domeniul privat unde salariile sunt la jumatate. Numai la noi exista aberatia asta, peste tot in lume oamenii fug sa lucreze la stat pt ca
    salariile sunt mai mici decat in domenil privat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger