AcasăNewsCiorbea ii raspunde lui Basescu: Il vad des insotit de fostul Avocat...

Ciorbea ii raspunde lui Basescu: Il vad des insotit de fostul Avocat al Poporului care are anumite frustari

Seful statului se lasa influentat de oamenii din anturajul sau, cum ar fi cazul fostului Avocat al Poporului care il insoteste tot timpul, este replica lui Victor Ciorbea, dupa ce Traian Basescu l-a acuzat ca nu reclama la CCR ordonanta de urgenta prin care Guvernul modifica Legea Educatiei.

Scandalul a pornit dupa ce presedintele Traian Basescu a cerut ca Avocatul Poporului sa sesizeze Curtea Constitutuionala cu privire la ordonanta care ar schimba radical legea educatiei si a cercetarii.

„Am convingerea ca domnul presedinte stie foarte bine ca institutia este autonoma si independenta, dar il vad prea des insotit de fostul Avocat al Poporului care are anumite frustrari pe care pot sa le inteleg. De aceea sper sa nu mai fie atat de des langa domnisa sa, il vad mereu in stanga domnie sale, care orice demers il face tinandu-l de mana pe acest domn”, a declarat Victor Ciorbea, citat de digi24.ro.

Traian Basescu il acuzase anterior pe fostul premier ca este „supus politic” si ca ar fi fost rasplatit cu privilegii, cum ar fi deconturi fara limita pentru deplasari, iar Ciorbea a raspuns ca privilegiile sunt firesti pentru o functie de mare importanta, asa cum este cea de Avocat al Poporului.

author avatar
Alina Costache
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger