AcasăNewsCiolosica nu are copii, dar vrea sa ni-i educe pe ai nostri

Ciolosica nu are copii, dar vrea sa ni-i educe pe ai nostri

Daca ajunge Ciolos la guvernare e clar ce ne asteapta

Luati-va gandul de la investitii in scoli, ce atatea calculatoare pentru elevi, sali de sport moderne, cursuri inteligente corelate cu nevoile de pe piata muncii si cate si mai cate altele! Nu asa se salveaza sistemul de invatamant romanesc, prabusit de la an la an intr-o criza a nepasarii si ineficientei managementului din minister. Nttt! PLUS ne aduce iluminarea. Ascunsa intr-o postare pe Facebook, izbavirea copiilor nostri bate la usa destinului si vine impachetata intr-un frumos Program national de mindfulness pentru cei mici. Noroc cu partenera de viata a lui Dacian Ciolos, ca altfel ramaneau olimpicii Romaniei blocati in bezna necunoasterii si a indolentei!

Daca ajunge Ciolos la guvernare e clar ce ne asteapta

Preocupata de starea natiunii romane, una tot mai depreciata sub povara jugului corporatist, Valerie a lu’ Villemin si-a rupt o bucatica din pretiosu-i timp liber spre a lansa catre Marele Arhitect al Universului o rugaminte (nu rugaciune) pentru eliminarea energiilor negative. Mai, si ce sa vezi, i-a iesit, le-a eliminat pe toate – si impozitul pe cifra de afaceri la multinationale, si Legea offshore (pentru exploatarile de gaze din Marea Neagra), iar in curand si „Ordonanta lacomiei”, ca doar nu se cade sa sufere bancherii! Atat de puternic a fost descantul ca s-a luat si deochiul ce era aruncat peste „salvatoristi”, iar acum cresc mai ceva ca Fat-Frumos din basme, vezi procentele de la europarlamentare.

Aceasta Gregorian Bivolaru fara barba

Mi se pare, totusi, ca Ciolosica este putin defazata. Joaca rolul unui Gregorian Bivolaru fara barba intr-o perioada in care romanii nu prea mai halesc spirale energetice si tratamente vindecatoare pe baza de urina. S-au integrat destul in absolut, tineretul de azi o arde spiritual altfel.

Sotia co liderului <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagusr plus title=USR PLUS data wpil keyword link=linked>USR PLUS<a> isi vara mindfulnessul in scolile romanesti

Si, totusi, Mindfulnosenia Sa insista. In loc sa dea in mintea celor mici, vrea cu tot dinadinsul sa intre acolo. Zic unii ca, dupa ce co-liderul plusist le-a sucit capetele romanilor hastagioti, nevasta-sa cauta aceleasi rezultate cu fii/ fiicele rezistoizilor. Eu nu-i cred. Sunt convins ca bunele intentii guverneaza gandurile Ciolosicai, iar demersul ei, de introducere a orelor de mindfulness in scoli, nu urmareste indoctrinarea copiilor cu ideologii progresist-neomarxiste. Nici pe departe sa fie acesta un pas spre violarea sufletelor nevinovate si pline de candoare ale elevilor.

„Stres si anxietate la copii este o dura si trista realitate. In Australia, un copil din sapte are cel putin un episod de Tulburare mintala pe an. Cauzele? Probleme personale, goana dupa note bune, presiuni de la social media. Mai mult de 50% din conditiile de sanatate mintale isi au radacinile inaintea varstei de 12 ani. A introduce Mindfulness in programa scolara este o modalitate de a adresa aceasta realitate si de a dezvolta abilitatile relationale si de rezilienta la viitori adulti”. Ma rog, cu cuvintele ei, a doua prima-doamna a PLUSR incearca sa ne spuna ca avem copii cu un risc crescut de „tulburare mintala”, dar sansa noastra si a lor sta intr-un tratament cu mindfulness. Intens. Cinci sedinte pe saptamana, sa dea rezultate!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.913 afisari

5 COMENTARII

  1. Mai, da ‘ o rugaciune de a noastra , ortodoxa , nu e buna ?
    Musai tre’ sa fie yoga ?

  2. Poate vrea madame Ciolosica sa ia pozitia aia clasica de facut copii, sa vada si ea cum e! Sau, vorba romaneasca, doamne fereste ca e stearpa. A bon entandeur, salut!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger