AcasăNewsCiolos, somerul de lux care se viseaza pensionar si mai de lux

Ciolos, somerul de lux care se viseaza pensionar si mai de lux

Prin prisma activitatii politice derulate, Dacian Ciolos este campionul gargarei. Rege neincoronat al statului degeaba, neintrecut razgandac si viteaza marioneta a papusarilor din spatele cortinei. Da din gura mai ceva ca Antonescu Crin pe vremuri, spune una si dupa aia se contrazice singur, rade si el de prostiile debitate, dar face totul cu stil si pentru un singur scop: sa treaca de la statutul din prezent – somer de lux – la visul suprem – pensionar si mai de lux!

S-a pomenit, fara sa ceara (doar sa sugereze), cu un partid nou-nout, botezat de elita mondiala progresista si mosit de Securitatea 2.0. Si tot asa, pe nesimtite, intra intr-o alianta care spera el sa-l arunce in fotoliul cald si confortabil de europarlamentar taietor de frunze la cainii de la Strasbourg.
De bunavoie si siliti de sponsorii comuni, PLUS si USR isi vor oficializa concubinajul, iar Dacian Ciolos primeste sa deschida lista candidatilor pentru alegerile din luna mai.

Gaina userista s-ar impiedica si pentru 2020

Nici ca putea Ciolos gasi un aliat mai de nadejde decat Dan Barna. Sunt singurii politicieni capabili sa se contrazica fara sa-i deranjeze careva macar cu o floare. Liderul USR ar vrea un mariaj cu PLUS doar pentru europarlamentare, dar s-ar impiedica si pentru alegerile interne din 2020. La o adica, daca iese bine acum, de ce n-ar mai sta o tura si la anul?!

„USR este intr-un proces de negociere cu PLUS (…) daca vom merge pe lista comuna la europarlamentare sau vom merge separat (…) aceasta posibila alianta are toate sansele si va castiga fara indoiala alegerile europarlamentare. In momentul de fata discutam despre alianta la europarlamentare. Strict tehnic, discutia nu trece de europarlamentare, dar obiectivele sunt acelea ca aceasta alianta sa guverneze Romania din 2020”. Ne-am lamurit, da? Strict tehnic, Dacian Ciolos trebuie sa ajunga europarlamentar, dar USR s-ar combina si la „nationale”, ca aici e ciolanul.

Bine, sa nu credem ca pe fostul premier nu-l intereseaza cascavalul. Doamne, fereste, omul miroase oportunitatile, stie sa faca bani si din piatra seaca, in niciun caz nu-i vreo Cumintenie cand vine vorba de combinatii! Doar ca, din ce mi-am dat seama, parca l-ar atrage mai tare un post caldut prin Occident, ceva cu venit sigur si pe viata garantat. Dupa ce s-a consultat cu Mindfulnosenia Sa, Valerie Villemin, puturosul Julien a concluzionat ca tot mai bine-i tolanit intr-un sezau pe la Bruxelles si Strasbourg, lipsit de griji si indatoriri, preocupat doar de programul teatrelor, decat sa puna osul la munca in Romania cea saracita de guvernarile post-decembriste.

PLUS e mai mult decat un partid

Formal, fiindca trebuia bifata, Conventia Nationala a PLUS l-a ales, in weekend, presedinte al partidului pe Dacian Ciolos. Stop, eronat! Presedinte al formatiunii, dar nu stim de care formatiune, ca spune chiar trantorul-sef ca PLUS e mai mult decat un partid. Ce o fi, habar n-am, dar ce urmareste, e clar – sa puna stapanire pe toata Romania! Administratia publica locala e tinta, bugetele primariilor si Consiliile de Administratie ale companiilor de stat, ministerele si, evident, Palatul Cotroceni.

Liderul PLUS vrea sa construiasca o elita. A fost premier pentru un an si n-a crescut decat datoriile tarii, dar acum isi propune reforma clasei politice si sadirea unor germeni care sa dezvolte viitoarea elita a Parlamentului Romaniei.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.292 afisari

4 COMENTARII

  1. Sper ca alianta acestor mercenari ai stapanilor externi sa obtina plus zero si cu minus circa si ceva de voturi intotdeauna.

  2. Doamne ajuta! Numa ca elitele au murit în parnarii bolșevice. Ce vrea Julien nu se mai poate. S-a pierdut fermentul.

  3. Tu tre sa schimbi matrița Julien. Uite pt o cultura de elite tre sa ai răsad bun pământ apa ☀soare. Era un film american cu un cosmonaut pe Marte. Șî… Vine furtuna⛈ pe Marte și colegii lui pleacă pe Pământ. Omu nevoit sa crească cartoafe ? într-o sera improvizata de el. E vine alta furtuna și – i sparge sera și rămâne fără răsad ? constata ca din putinii cartofi ce i-a pus deoparte nu mai poate creste alte culturi deoarece solul Julien a devenit impropriu și trebuie neapărat sa plece cumva de acolo sa supraviețuiască…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger