AcasăNewsCioloș și Barna postează pe Facebook în tandem împotriva gurilor rele: Alianța...

Cioloș și Barna postează pe Facebook în tandem împotriva gurilor rele: Alianța „merge mai departe”

Dan Barna și Dacian Cioloș, Liderii Alianței USR-PLUS susțin, într-un mesaj comun postat pe Facebook, că „discuțiile sunt mai aprige” „pe alocuri”, dar că Alianța „merge mai departe” și la alegerile prezidențiale, și la cele locale, și la cele parlamentare.

Dacian Cioloș liderul PLUS și Dan Barna liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagusr title=USR data wpil keyword link=linked>USR<a> Sursa foto Twitter

De asemenea, cei doi spun că nu se vor ridica de la masa negocierilor până când nu ajung la o înțelegere. „Nicio încercare de dezbinare nu ne va descuraja. Nu o să cădem în capcana în care au căzut alții în trecut”, mai scrie Cioloș.

Mesajul comun transmite ideea că speța a pornit fiindcă „unii se tem tare de tot de Alianță, se pare” și „inventează uși trântite și ridicări nervoase de la masă, atunci când se vorbește de negocierile noastre”. „E amuzant să trăiești în direct apariția legendelor. O Românie normală, a oamenilor cinstiți îi face pe unii să tremure probabil. Vremea aceasta nu mai e deloc departe. Frica și îndoiala nu vor mai prinde rădăcini, pentru că de data asta facem lucrurile #Împreună”, susțin cei doi.

Fiind la munte alături de consoarta sa, Cioloș a postat pe pagina personală de Facebook următorul text: Am scris rândurile de mai jos împreună cu Dan Barna, eu aflându-mă la Cabana Babele alături de Valerie[, soția mea,] după ce am văzut articolele despre tensiunile care ar exista între USR și PLUS. Da, discutăm zilele acestea despre viitorul Alianței. Alianța noastră e, de fapt, alianța celor care i-au oferit deja încrederea. Da, pe alocuri discuțiile sunt mai aprige, pentru că fiecare dintre noi vine la masă cu idei și cu soluții care să valorifice cât mai bine zestrea propriului partid. Dar vrem să spunem un lucru foarte clar: USR și PLUS vor merge mai departe împreună. Și la prezidențiale, și la locale, și la parlamentare”.

 

 

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger