AcasăNewsCioloș Occidentalul își ia huiduieli de la Parlamentul European (VIDEO)

Cioloș Occidentalul își ia huiduieli de la Parlamentul European (VIDEO)

Dacian Cioloș în plenul Parlamentului European (Sursa foto: Twitter)

Dacian Cioloş, liderului grupului Renew Europe din Parlamentul European, a susţinut un discurs în plenul Legislativului după alegerea socialistului italian David Sassoli în funcţia de preşedinte al forului.

Discursul liderului PLUS a fost întrerupt, la un moment dat, de niște manifestări stânjenitoare. Fostul premier a vorbit despre reformarea UE, despre o Uniunea mai aproape de cetăţeni şi a condamnat deciziile care se iau prin „negocieri de culise”. A fost momentul în care unii parlamentari din sală au huiduit, iar alţii au izbucnit în râs. Vizibil contrariat, președintele ALDE s-a oprit pentru câteva secunde, s-a uitat prin sală şi a afirmat, după ce s-a convins că este luat în râs: „Aşa o să facem, dragi colegi”, după care și-a terminat brusc discursul.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
733 afisari

5 COMENTARII

  1. Nu sunt cu Cioloș, câtuși de puțin dar, dar mai multă acuratețe a informării cititorului nu ar strica. În primul rând, nu am auzit huiduieli. În al doilea rând, nu s-a înțeles ce comentarii (fie ele și ironice) au făcut cei de față (unii), pentru a motiva replica lui Cioloș iar, în al treilea rand, se pare că și-a dus, totuși, discursul (scurt) până la capăt, știut fiind faptul că timpii sunt, totuși, limitați (și în funcție de pondere).

  2. Rectific, se aude și un mic ” boo ” pe-acolo, izolat. 🙂 A fost, totuși, și aplaudat, la final. Anemic, dar a fost. În fine, mai dă-i în mă-sa! :))

    • Aşa este, e mai puțină huiduială şi mai mult râs, dar ca jurnalişti preferăm să punem accentul pe lingurița de pelin decât pe kilogramele de orez, câtă vreme putem să alegem şi nu mințim cu niciuna dintre cele două variante.

  3. e culmea penibilului sa critici negocierile de culise cat timp conducerile organismelor UE sunt, intotdeauna, desemnate prin astfel de negocieri

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger