AcasăNewsCiolos linge azi PNL-ul pe care l-a scuipat ieri

Ciolos linge azi PNL-ul pe care l-a scuipat ieri

Asa o fi invatat la scoala bruxelleza de politichie?

Noi stiam ca politica e o curva care te stoarce pentru orice favor facut, dar Dacian Ciolos tine sa dea o noua definitie. Premierul #Colectiv vine in fata romanilor cu o gandire occidentala, el nu se fereste sa linga prezentul ce inca mai pastreaza zoaiele balacarelii de ieri, este bruxellez si in scoala de acolo asa te invata – azi scuipi, maine dai cu limba, fa-te frate cu dracupana treci lacu’. Dupa ce si-a pus poalele-n cap certandu-se cu Ludovic Orban, Excelenta Sa Mindfulnessista da din coada, o ridica si striga in gura mare ca-i iubeste pe penelisti, „oameni cinstiti si onesti, multi si pe care ii asigur de toata pretuirea”.

Asa o fi invatat la scoala bruxelleza de politichie

Intre problemele lui Tariceanu si epurarile DNA, ziua de ieri a fost marcata si de un mesaj de impacare pe care Ciolos l-a transmis „prietenilor din PNL”. S-a cutremurat pana si DEX-ul de neobrazarea bruxellezului, decenta a intrat in concediu, iar bunul simt s-a inrosit ca o fata mare venita la primul ei bal. Stau si ma intreb daca reactia asta nu are legatura cu palmele pe care Dacian le-a tot incasat saptamana asta, ba de la Opozitie, ba de la Putere, era un na-ti-o tie, da-mi-o mie de zici ca jucau smecherii din Parlament ping-pong cu CV-ul sau politic.

Copilul din flori al neomarxismului globalist vrea acum o coalitie intre toate partidele de dreapta, altfel apropierea anului 2020 ii provoaca temeri, dupa cum singur recunoaste. Inteleg sa aiba emotii alde PNL, USR, ba chiar si ALDE, dar ce treaba are Dacian Ciolos si al sau partid pigmeu? MRI-itul sau nu strange votanti nici cat a umple stadionul la meciurile lui Dinamo, caz in care, constient de ce valoare are, fostul premier cauta acum sa fie brelocul agatat de scorul electoral al PNL. Urat, foarte urat, dar ce pretentii sa ai de la un politician care si-a infipt ghearele intr-o Romanie sangeranda, guvernand nimic si lasand in numai un an o mostenire cu multe lipsuri.

A pus ochii si pe USR

Scriam intr-un articol recent ca ciolosita se trateaza cu supozitoare mindfulness, dar se vede la Dacian boala e mult mai rezistenta.

Iata ce mesaj le transmite Ciolos tuturor liderilor din Opozitie: „As vrea sa clarific (…) mica furtuna iscata (…) intr-un pahar cu apa, dupa referirile mele la prietenii din PNL. Trebuie sa recunosc faptul ca anul 2020 imi provoaca unele temeri. Este evident ca PSD nu poate fi inlaturat altfel decat printr-o larga coalitie (…) Nu sunt eu cel care trebuie sa reformeze PNL. Nu am putut si nici nu era misiunea mea in 2016, asa cum nu este nici astazi. Este misiunea oamenilor cinstiti si onesti din PNL. Sunt multi si ii asigur de toata pretuirea mea (…) As vrea sa inchei prin a spune ca suntem deschisi unei colaborari cu PNL, asa cum suntem si cu USR. Ii asigur ca vor gasi mereu in noi un partener onest si ca avem speranta ca vom reusi sa punem bazele unei constuctii politice solide, care sa faca fata in alegeri, dar mai ales in perioada post-electorala”.

Iata ca, daca pana deunazi la PNL erau doar puturosi care asteapta sa pice PSD-ul in mod natural, azi leprele alea s-au metamorfozat in niste „oameni cinstiti si onesti”. Onesti, asa cum se vede pe sine si Dacian Ciolos. Eu i-as recomanda un control. La cap, nu oftalmologic.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
990 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mercenarul asta bruxellez este in stare sa stea si in pozitia mama iedului ca sa prinda o numire in orice functie inalta ce poate fi si de primministru.Cum un nou colectiv nu se mai poate repeta sunt sperante zero,dar mai stii ce evolutii murdare va avea politica dirijata de stapanii uie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger