AcasăNews„Cioloș este prietenul lui Putin”

„Cioloș este prietenul lui Putin”

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că relația bună dintre Vladimir Putin și Emmanuel Macron va produce efecte și în România. Dacă cei doi lideri au ajuns la un acord, Macron îl va folosi inclusiv pe Dacian Cioloș pentru a pune în practică obiectivele atât în România, cât și în Uniunea Europeană.

Foto Facebook

„Vladimir Putin a fost primit ca un adevărat ‘prieten’ de Emmanuel Macron.

Dar – se știe cum spun francezii: «Les amis de mes amis sont mes amis» / adică Dacian Cioloș (care zice că e ‘prieten’ cu Macron) este prietenul lui Putin! Și cum Cioloș este ‘prieten’ și susținător al lui Dan Barna înseamnă că Barna e și el prieten cu Putin, nu?

Puteți să mă ajutați cu orice declarație a domnului Cioloș prin care își spune opinia despre întâlnirea Macron-Putin? Îl critică sau îl laudă pe Macron pentru această idee? A fost prezent și a turnat în pahare, sau măcar a așteptat în parcare cu ‘băieții’ de la Security? A primit ordinele de la ‘Șeful’ ce să facă mai departe în Parlamentul European să nu îl supere pe ‘Prietenul Vladimir’? Și în România?

Să fim realiști – ca orice bun și disciplinat francez, Cioloș o să pună rapid în practică toate deciziile luate de domnii Macron și Putin / și la Bruxelles și la București!

Măcar să dormim liniștiți – Emmanuel și Vladimir veghează pentru noi (prin omul lor Dacian)!”, scrie Ponta pe Facebook.

 

 

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
328 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger