AcasăNewsCiolos, cumintenia guvernului la clasa Economic

Ciolos, cumintenia guvernului la clasa Economic

Premierul Romaniei a calatorit pana la Munchen cu un avion de linie,  la clasa a treia, sa spunem asa, cu toate ca, in cazul unei vizite oficiale, demnitarii stau la clasa Business. Evident, TVR, care este tot bugetofagul poporului, nu a scapat ocazia sa prezinte cum are grija Ciolos de banii poporului.

Se pare ca lui Dacian Ciolos i-au ramas intiparite in minte vorbele inaintasului sau, Emil Boc: ”pusca si cureaua lata, ce premii, sporuri si stimulente aveati odata”. A, premii sporuri si stimulente au si acum guvernantii, ca doar nu fitecine poate sa tina Romania la o mica si constanta distanta de coada vacii, si pe ultimul loc in UE la mai toate capitolele. E de munca aici. E, e drept ca tot ei, guvernantii, sunt posesorii unei imagini mizerabile in randurile poporenilor, dar ce stie poporul,  in afara sa moara pe ulita, prin spitale sau prin cluburi. Dar Ciolos&echipa au decis ca se poate face primavara si cu o floare. Asa se face ca delegatia Romaniei a recurs la planul B de imagine, a imbracat sacourile pe dos, cu partea tocita la coate la vedere, si s-a asezat smerita la clasa economic, in drum spre Germania. Sa vada si ceilalti calatori ca nu le pica rangul, ca sunt alaturi de talpa tarii, la 12.000 de metri altitudine. Si, odata cu ei, si cei de la sol, TVR certificand momentul istoric printr-o fotografie luata de un reporter aflat in avion, cu toata saracia institutiei, de fapt o serparie sadea. In fine, este evocat si episodul in care o stewardesa ii invita pe mai marii tarii sa-si aseze pretioasele dosuri la clasa Business, insa posesorii dosurilor au refuzat patriotic, istoric chiar. Aici, nu-i exclus ca Tarom sa consemneze episodul, ca altminteri gulerele albe ale murdarei Dambovite se lipesc de clasa Business ca mustele alea verzi de miere. Cireasa de pe tort tot Dacian a pus-o. Aflam ca, dupa ce aeronava a aterizat pasagerii au fost rugati sa ramana pe scaune, pana cand team-ul Ciolos a iesit din avion. Lumea nu a cartit iar premierul a rostit vorbe memorabile: ”Asta din cauza noastra”. Pai gura pacatosului…

author avatar
Tudor Borcea
225 afisari

1 COMENTARIU

  1. La orice trucuri ar recurge, doar pentru propria imagine, Ciolos ramane acelasi personaj cinic ce nu are legatura cu guvernarea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger