AcasăNewsCiolos asmute vanatorii de pokemoni pe Sebastian Ghita!

Ciolos asmute vanatorii de pokemoni pe Sebastian Ghita!

Ciolos vrea sa sparga monopolul IT al lui Ghita cu ajutorul voluntarilor

Nu mai este un secret pentru nimeni “idila” dintre ministrii tehnocrati ai Cabinetului Ciolos si Sebastian Ghita. Mai ales ca de la Palatul Victoria nu se pierde niciun prilej de a se pune tunurile pe Ghita, cel acuzat in nenumarate randuri ca ar detine un adevarat monopol asupra contractelor guvernamentale din domeniul IT.

Ciolos vrea sa sparga monopolul IT al lui Ghita cu ajutorul voluntarilor

De aceasta data insa in scena a intrat in ring chiar premierul Ciolos, cel care a tunat si fulgerat de la Palatul Victoria ca, gata, este pregatit sa sparga exclusivitatea celor trei-patru firme care au acaparat toate contractele IT cu Guvernul Romaniei, indiferent de ministerul prin care acestea ar fi atribuite. Desigur, o intentie mai mult decat salutara, numai ca mijlocul prin care s-a gandit premierul sa se lupte cu acesti colosi pentru a revolutiona administratia publica nici macar nu stim daca sa-l incadram drept o gluma buna sau o gogomanie fara de seaman.

Voluntariatul, ultima solutie

Si asta pentru ca, pe scurt, Ciolos a facut apel la voluntari care sa munceasca benevol pentru gasirea de solutii IT care sa le inlocuiasca pe cele oferite, pe bani multi, de catre marile companii de profil! Hai ca-i atat de tare asta incat nici macar nu mai merita amintita denumirea platformei identificate de catre Ciolos pentru ca toti doritorii de “frecat menta” sa ajute guvernul la reforma administratiei si ingenuncherea marilor companii IT. Cu specificatia ca ultimul deziderat nu a fost indeplinit nici macar de temuta DNA. Dar acum, mai sti, o avea premierul informatii secrete ca Romania geme de genii in ale IT-ului, altii decat hackerii din Valcea si Alexandria, care oricum au spalat de mult putina tarii.

Dar fie si asa, cum sa-i convingi pe toti acestia sa puna osul la bataie moca? Pentru ca este o gluma ca, la sfarsitul apelului sau patetic catre tara, Ciolos s-a aratat dispus sa acorde si o bursa, pentru sase luni de zile! Doamne, mare mai e gradina Palatului Victoria, dar zau ca asa plan de reformare a administratiei centrale chiar ca nu se putea incropi nici macar la Balaceanca! Dar, in fond e treaba premierului sa creada ca va gasi amatori de gadget-uri care sa lase vanatoarea de pokemoni pentru a-I falimenta pe miliardarul Ghita!

author avatar
Toni Matei
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger