AcasăNewsCiolacu: Suntem pregătiți de orice. Și de alegeri anticipate și de orice...

Ciolacu: Suntem pregătiți de orice. Și de alegeri anticipate și de orice fel de alegeri

După ce președintele Iohannis a convocat Parlamentul în sesiune extraordinară, pe tema asumării, de către Guvern, a proiectului de lege privind alegerea primarilor în două tururi, social-democrații au actualizat și ei pregătirile la nivel de reacție pe această temă.

În speță, se duc negocieri cu privire la susținătorii unei moțiuni de cenzură pe care PSD-ul a anunțat-o ca replică la inițiativa Executivului Ludovic Orban, dar, totodată, se actualizează și programul de guvernare al social-democraților. A spus-o chiar liderul interimar al partidului. „În acest moment depunem moțiunea (…) chiar dacă matematic nu avem numărul de voturi că va trece această moțiune, și după ce vom depăși această etapă, vom veni și cu propunerile ulterioare. Am luat act de punctul de vedere al președintelui României”, a subliniat Marcel Ciolacu, luni după-amiază, de la Parlament.

„Noi suntem pregătiți de orice, și de alegeri anticipate și de orice fel de alegeri, mai puțin dacă șe doresc alegeri din 3 tururi, ca până la urmă să iasă candidatul PNL-ului, fără ca (și) candidatul PSD-ului să participe”, a mai adăugat, ironic, liderul interimar al formațiunii social-democrate.

author avatar
Cristina Stefan
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger