AcasăNewsCiolacu spune că a venit momentul ca statul „să se implice direct...

Ciolacu spune că a venit momentul ca statul „să se implice direct în finanțarea academiilor de fotbal”

sursa foto: captură video

Aflat miercuri, la Buzău, șeful Guvernului a făcut referire la recenta reușită a selecționatei tricolore de fotbal.

După ce naționala României s-a calificat la Campionatul European 2024, premierul consideră că a venit momentul ca statul și, implicit, Guvernul român să „se implice direct în finanțarea academiilor de fotbal”.

„Echipa României a reușit să învingă și aseară (marți seară – n.red.) la Arena Națională și să se situeze pe primul loc în grupă, cu aproape cinci puncte în fața celei de-a doua echipe clasate. Cred că a venit momentul să ne asumăm ca și statul român, ca și Guvernul României să se implice direct în finanțarea academiilor de fotbal”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, 22 noiembrie.

Ciolacu: „Statul roman are datoria de a veni alături de cluburile care au investit până acum în academiile de fotbal”

Nu sunt singurele declarații pe care șeful Executivului și al PSD-ului le-a făcut pe acest subiect. „Dacă actuala Națională ne-a redeschis o speranță în ceea ce privește fotbalul românesc, cred că și statul roman are datoria de a veni alături de cluburile care au investit până acum în academiile de fotbal, alături de Federația Română de Fotbal, ca să creăm o bază cât mai solidă și o perspectivă cât mai clară pentru viitorul fotbalului românesc, atât de mult așteptat de către noi toți, microbiștii, și de către noi toți românii”, a completat premierul Ciolacu.

Echipa națională de fotbal a României a triumfat, marți seară, 21 noiembrie, în ultima partidă a preliminariilor de calificare la Campionatul European, învingând Elveția, cu scorul de 1-0 (0-0), golul fiind marcat de către Denis Alibec. Grație acestei victorii de pe Arena Națională, România a încheiat Grupa I pe prima poziție, cu 22 de puncte.

Citiți și: România – Elveția 1-0. ROMÂNIA CÂȘTIGĂ GRUPA!

author avatar
Andrei Coman
315 afisari

3 COMENTARII

  1. Finanțarea să vină direct cu demiterea lui Burleanu, groparul fotbalului românesc și alegerea unei persoane care a făcut ceva pentru fotbalul românesc, după modelul Lipa de la natație.

  2. „ca statul „să se implice direct în finanțarea academiilor de fotbal”
    Exact asta lipsea cand tara e pe duca si poporul e in foame maxima. Tichia de margaritar ii lipsea chelului.

  3. Adică, pantalonii ti-s rupți în dos, n-ai bani de petice și bracinar, dar îți cumperi chimir. Sa ții ce ?? Poate pe nepretuitul din fruntea FRF.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger