AcasăNewsCiolacu schimbă adresantul etichetei alese de Iohannis: "Golăneală" e să ajungi să...

Ciolacu schimbă adresantul etichetei alese de Iohannis: „Golăneală” e să ajungi să guvernezi fără să stăpânești lucruri de bază

Marcel Ciolacu, jucator la doua capete

După ce recent președintele vorbea, referindu-se la moțiunea simplă depusă de social-democrați la adresa ministrului Finanțelor, ca la o „golăneală a PSD”, liderul interimar al formațiunii ajuse, de ceva vreme, în Opoziție, a transmis un mesaj „cu mantă”.

În care critică fățiș Guvernul Ludovic Orban, Executivul liberal susținut, se știe, de către liderul de la Cotroceni. Marcel Ciolacu a ales să facă acest pas după ce și-a aruncat un ochi asupra proiectului pe care Cabinetul Orban l-a trimis Legislativului, cel vizând abilitarea de a emite ordonanțe simple pe perioada vacanței parlamentare. <<”Golănesc” este când Orban trimite legi în Parlament fără să țină cont de avizul Consiliului Legislativ. PNL și guvernul lor de incompetenți ar fi aflat că nu poți să modifici prin Lege de abilitare prevederi organice din alte legi. Apropos, Orban, vezi că lipsa avizului de la Consiliul Legislativ e motiv clar de neconstituționalitate! (…) În sfârșit, ”Golăneală” este să ajungi să guvernezi o țară fără să stăpânești lucruri de bază și proceduri elementare în relația cu Parlamentul. Sau ești doar un amator. Și te cheamă Ludovic Orban!>>, l-a „înțepat” liderul interimar al PSD-ului pe șeful Executivului.

296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger