AcasăNewsCiolacu reacționează la decizia CNCD: Iohannis are obligația de a-și cere public...

Ciolacu reacționează la decizia CNCD: Iohannis are obligația de a-și cere public scuze

La scurtă vreme după ce s-a aflat că, în cursul acestei zile, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a decis amendarea președintelui Iohannis, pentru declarația făcută pe un ton dur, în 29 aprilie, la Cotroceni, în care afirmase, între altele, că „PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor”, liderul interimar al formațiunii social-democrate a făcut un prim comentariu.

Marcel Ciolacu așteaptă scuze publice de la primul om în stat. „Președintele Iohannis are obligația de a-și cere public scuze și de a promite românilor că nu va mai încerca să-și țină partidul în viață cu teme nedemne pentru un președinte european”, a notat al treilea om în stat pe Facebook.

În același context, Ciolacu a făcut referire la efectele spuselor președintelui, la nivel european. „Derapajul președintelui privind Ardealul a fost sancționat astăzi de CNCD. Un gest necesar, dar simbolic. Din păcate, răul pe care Iohannis l-a făcut prin discreditarea funcției prezidențiale rămâne imens. (…) A făcut România de râs în toate cancelariile europene!”, consideră liderul interimar al social-democraților.

Reacția lui Marcel Ciolacu vine după ce CNCD-ul a ajuns la concluzia că afirmațiile din declarația de presă amintită „reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate pe criteriul de apartenență etnică/națională” și au dispus o amendă de 5.000 de lei. DETALII AICI.

193 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu sunt fan Iohanis, dar în cazul ăsta are dreptate.Ar fi si culmea să te iei după ce spun ăia de la CNCD!

    • Ciolacule , stai p-aci , Iohannis depune contestatie , iar lesini , pregateste-te sa-i ceri lui Iohannis , din nou , scuze !

  2. Da nu e nicio graba ca noi am venit primii in Ardeal apoi au venit sasii si hat hat apoi svabii. Sa-si ceara scuze magarii asta maghiarii ca ei au venit ultimii abea acu circa 1000 de ani din Mongolia. Asta nu e discriminare i istorie. Apoi au inceput sa-si faca de cap sa-l urmareasca pe Iancu sa-i traga pe roata pe iobagii Horea, Closca si Crisan sau sa-l taie in 4 pe cel mai stralucit voievod roman Mihail Viteazul. Si cate barbarii nu au mai facut. Spre exemplul cel mai mare secui roman dupa Sobi Ceh anume domnul Makfalvai Dózsa György, or in germană Georg Dózsa von Makfalva, latină Georgius Dosa Siculus de Makfalva in romana romnul Gheorghe Doja a fost un revoltat impotriva grofilor care a sfarsit si mai rau decat Horea. Grofii l-o pus pe un scaun regal din fier inrosit in foc si apoi l-au jupuit de piele si fortat sa mance parjoala.

  3. Asta nici Hanibal Lectar psihopatul canibal din relaxantele romane americane nu facea.

  4. Ciolacu din poziția stînd în genunchi: Johannis este și președintele meu! Noi avem majoritatea-n parlament da face voia șăfului statului-guvernu lui! Ca noi pizideaua tradam românii,votul lor asta nu mai are importanță! Nouă să ne fie bine!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger