AcasăNewsCiolacu: Pregătiți-vă de artificii, PSD chiar știe să facă opoziție!

Ciolacu: Pregătiți-vă de artificii, PSD chiar știe să facă opoziție!

Social-democratul aflat pe fotoliul destinat președintelui Camerei Deputaților a reiterat planul formațiunii recent ajunse în rândul opoziției în privința Executivului pregătit de liberali.

În așteptarea unui anunț de la Cotroceni și din partea posibilului viitor premier, nimeni altul decât liderul PNL, Ludovic Orban, Marcel Ciolacu atrage atenția asupra faptului că votanții moțiunii au de dovedit faptul că dețin și majoritatea pentru a forma noul Executiv. „Lucrurile sunt simple: PSD este în opoziție și NU va vota niciun guvern al PNL! E treaba celor care au votat moțiunea să dovedească că au într-adevăr majoritate pentru a forma un nou Guvern. Dacă au! Abia aștept să văd cum oameni de stânga aleși pe listele PSD și acum plecați în alte părți îl vor vota cu două mâini pe Orban! Pregătiți-vă de artificii, PSD chiar știe să facă opoziție!”, a transmis Ciolacu, în urmă cu scurtă vreme, prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
489 afisari

2 COMENTARII

  1. Daca PSD voteaza guvern PNL asta inseamna TRADARE față de poporul român! PSD a comis un act de tradare față de românii care l-au votat,votînd guvernul Cioloș! Iar Dragnea e la bulău,cumva Dumnezeu regleaza unele tradari pedepsind trădătorii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger