AcasăNewsCiolacu nu se face ca n-a vazut cozile din Diaspora: "E de...

Ciolacu nu se face ca n-a vazut cozile din Diaspora: „E de datoria noastra sa rezolvam aceasta problema”

Fara sa comenteze prea mult recentul anunt pe care abia apucase sa-l faca, la un post TV, purtatorul de cuvant al PSD-ului, senatorul Fifor, despre eventualitatea infiintarii unei comisii parlamentare de ancheta privind alegerile din 26 mai, al treilea om in stat a pus accent pe un aspect ce tine de imaginea formatiunii, in raport cu cozile aparute la votare, in afara tarii, atat recentele europarlamentare, cat si la prezidentialele din 2014.

Intrebat cum vede ideea enuntata de colegul sau de partid, Ciolacu s-a ferit sa bata moneda pe subiect, motivand ca nu „urmarit presa”, drept urmare nici subiecutl cu pricina. „Nu spun ca nu ar fi necesara sau ca ar fi necesara. Vom vedea. Cred ca am vazut toti din nou cozile din Diaspora, din nou acest lucru s-a rasfrant in special asupra PSD-ului si cred ca este de datoria noastra sa rezolvam aceasta problema”, a mentionat presedintele Camerei Deputatilor.

Raspunsul sau vine nu doar pe fondul anuntului privind intentia infiintarii unei astfel de comisii, ca urmare a unor suspiciuni ajunse la urechile social-democratilor, ci si a scrisorii pe care Klaus Iohannis a trimis-o in cursul acestei zile lui Dancila, Tariceanu si Ciolacu. Si in care sunt trecute „solutiile identificate la nivelul grupului de lucru al Administratiei Prezidentiale”, care, considera primul om in stat, „se impun a fi introduse rapid in legislatia electorala”.

author avatar
Cristina Stefan
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger