AcasăNewsCiolacu l-a săgetat pe Orban, invocând "o stare de prostie a Guvernului...

Ciolacu l-a săgetat pe Orban, invocând „o stare de prostie a Guvernului PNL”: Mă așteptăm să vă dați demisia

"După 15 iunie, este timpul să punem punct modelului liberal de a administra o țară doar cu amenzi, amenințări și restricții. Să terminăm cu #Klaustrofobia, să ne gândim cum relansăm România!", cere Ciolacu

Vorbind de la tribuna Parlamentului după premierul Orban, prezent la dezbaterile pe tema măsurilor de relansare economică, pe fondul problemelor iscate de COVID-19, al treilea om în stat și, totodată, liderul interimar al Partidului Social Democrat a lansat mai multe săgeți în direcția șefului Guvernului.

„Am înțeles că stăm foarte bine cu economia, cele 3 zile ale prostiei vor marca pentru totdeauna Guvernul pe care-l conduceți, o prostie imensă pentru care astăzi mă așteptăm să vă dați demisia. Ați pus în pericol viața tuturor românilor, pentru că n-ați fost în stare să trimiteți în Parlament o lege la timp”, a acuzat liderul interimar al PSD, cu referire la recentul week-end și a „vidului legislativ” invocat de o parte a scenei politice.

Marcel Ciolacu nu s-a oprit aici. „Ați reușit să stricați, prin indolența și incompetența – criminală aș spune – tot ceea ce au reușit românii în ultimele două luni, care s-au sacrificat și au stat în casă. Din cauza dvs., dle Orban, am avut 3 zile în care în România n-a fost nicio stare de urgență, nicio stare de alertă. A fost doar o stare de prostie a Guvernului PNL (…) trebuie să fiți bărbați și să vă asumați consecințele”, a adăugat actualul președinte interimar al PSD, de la tribuna Parlamentului.

177 afisari

1 COMENTARIU

  1. ciolacul la ,,săgetat” cu o limbutză-n asshole pe orban..Bine bă orbane noi/io te tot votam sa conduci țara deși noi avem majoritate în parlament,și în loc sa formam noi guv. te-am lasat pe tine.Și tu n-ai facut aia,pe ailalta.Să vezi tu la vot! Ca romanii e proști nu vad ca io le fac șmenu..Nu de alta de ne kkm de frică pe noi!tot pizzeedeeuu! Ne e frică de klaus!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger