AcasăNewsCiolacu le spune românilor că pot trăi cu 100 de lei. „Pot...

Ciolacu le spune românilor că pot trăi cu 100 de lei. „Pot cumpăra consistent” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Partidul Social Democrat

Politicianul aflat în fruntea Guvernului și a PSD-ului a primit, luni, o întrebare ce ține de „coșul” de cumpărături. 

Marcel Ciolacu, premierul și, totodată, președintele Partidului Social Democrat, a fost întrebat, luni, ce cumpără, când merge la cumpărături, cu 100 de lei.

Întrebarea venită din partea presei i-a fost adresată la sediul PSD. „Ce am nevoie”, a răspuns în primă fază Ciolacu.

Ciolacu: Cred că pot cumpăra consistent

„Ca și dumneavoastră, pâine, ce am nevoie, zahăr”, a completat premierul, la insistențele reporterului.

„Eu cred că pot cumpăra consistent”, a mai susținut prim-ministrul Marcel Ciolacu

La începutul săptămânii trecute, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, venise cu precizări pe tema ordonanței privind stoparea creșterii prețurilor pentru alimentele de bază.

Prețurile alimentelor de bază se mențin scăzute în supermarketuri, produsele incluse în lista alimentelor cu adaos comercial limitat se regăsesc în cantități suficiente pe rafturile magazinelor, iar cetățenii sunt mulțumiți.

Ordonanța privind stoparea creșterii prețurilor pentru alimentele de bază se dovedește o măsură eficientă, pe care o vom prelungi pentru a proteja puterea de cumpărare a românilor”, preciza, lunea trecută, ministrul Barbu, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Potrivit ministrului, „prețurile sunt mai mici nu numai la cele 14 alimente de bază, dar și la alte produse alimentare, ceea ce înseamnă că lista produselor alimentare cu adaos comercial limitat poate fi extinsă”. Din câte a mai anunțat Florin Barbu, urmează să se facă o analiză în acest sens, împreună cu reprezentanții comercianților și procesatorilor.

author avatar
Andrei Coman
1.081 afisari

18 COMENTARII

  1. Poți merge la cumpărături și cu doi lei, nu 100. Și îți cumperi un pătrunjel și ai terminat de făcut piața.

    Cum a ajuns corturarul ăsta P.M.?

  2. Sunt extrem de multe magazine de pâine, unde preturile sunt aceleași ca înainte de trâmbițat micșorare de preturi la alimentele de bază, printre care și pâinea ,dar ce să vezi, nimic nu sa schimbat ,totulveste o gargară ieftină, doar în capul lui morți sunt aceste preturi scăzute

  3. A pornit orban somerul etern ca liberalizeaza piata energiei sa fie facturile mai mici ,dar el nemernicul le a dublat ,a distrus toate firmele si a dus la faliment personsl,acum vin astia cu alte amagiri ,dar ei nu fac decat interesele altora ,ale stapanilor la care s au si ne au vandut!!

  4. un om penibil , este ca un scolar prins cu lectia neinvatata , se uita speriat in stinga si in dreapta sa-i sufle cineva ceva .nu-si asuma nici cea mai neimportanta decizie fara aprobare de la securitate .

    • Se vor reglementa legal și conferințele de presă pentru că nu se mai poate așa. Personajul guvernamental intervievat se va prezenta la conferința de presă cu lista întrebărilor și răspunsurilor pe masă. Bineînțeles, va fi singur în sala de conferințe. Dacă nu, atunci va da un anunț la ziar prin care va căuta niște oameni care să citească întrebările contra cost și un consilier care să stea lângă el și să citească răspunsurile. Consilierul va fi neapărat necesar în perspectiva reducerii numărului de clase școlare pentru a putea fi numit în guvern. 8 clase, 4 clase, 2 clase, etc.
      Nu e mai sigur așa?

  5. Sigur că poți face cumpărături de 100 de lei, doar că într-o sacoșică, nu într-un cărucior mare.

  6. Dle dumneata trăiești cu zahăr pe pâine?! Mă faci să râd. Habar n-ai valoarea banilor și mărimea crescândă a prețurilor!

  7. Sa ne spuna domnul Ciolacu concret cat cheltuie dumnealui pe mancare pe luna/persoana. Ne recomanda sa ne hranim cu paine si zahar …….., despre carne, legume, fructe nu spune nimic. Cheltuieli de familie si persoana mai inseamna articole de curatenie, intretinerea apartamentului, doctor, medicamente, dentist , acestea cu ce le „decontam” , cu pensia mica si cu indexarea care nu mai vine!? Un pensionar ca sa acopere traiul/luna are nevioe de 4.500 de lei, drept care trebuie sa fie de mai bine de un an in buzunarul lui. Aceasta problema stringenta a pensionarului roman poate fi rezolvata daca guvernantilor le-ar pasa de ei, restul sunt vorbe, vorbe ………, problema ramane.

  8. Ciolacule, la tine in Simileasca,poti sa te hranesti cu alimente ciordite,asa ca nu prea ai nevoie de cei 100 roni…La ce varsta ai luat bacalaureatul, ne spui si noua odata???????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger