AcasăNewsCiolacu explică de ce nu a purtat masca în Parlament (VIDEO)

Ciolacu explică de ce nu a purtat masca în Parlament (VIDEO)

După ce premierul l-a criticat, „la pachet” cu liderul Pro România, pentru absența măștii de protecție, la ședința de luni de la Cameră, Marcel Ciolacu a explicat de ce nu a purtat un astfel de accesoriu pe durata discursului susținut de la tribuna Parlamentului.

„Sub o formă de glumă, am vrut să transmit că – cu adevarat – am o suferință la nas, dar o să lămurim lucrurile. Am o deviație de sept, depistată cu adevărat. Cu ocazia leșinului am făcut și acest control medical”, a declarat Marcel Ciolacu, marți, în momentul în care a ajuns la sediul PSD.

În cursul zilei precedente, liderul interimar al formațiunii social-democrate afirmase – de față cu premierul, chemat să vorbească despre măsurile de relansare economică propuse de Guvern, pe fondul crizei provocate de noul coronavirus – că dacă poartă mască atunci când vorbește îi vine să strănute.

237 afisari

1 COMENTARIU

  1. Injur guvernul Romaniei , injur Presedintele Romaniei , acum am inceput sa injur si opozitia din Romania , nimic nu-mi mai convine . Nu se executa ordinele primite de la Raion conform graficului , superiorii mi-au recomandat sa intru in carantina la ospiciu pe perioada nedeterminata , s-au uzat placutele de frana de la neuron si joaca os pe os . E groasa cu mine , medicii asteapta sa-mi dau consimtamantul pentru injectia letala , o sa am o inmormantare memorabila cu ciopulacu-coilacu in falci atunci cand o sa-mi arunce sacul la groapa comuna ….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger