AcasăNewsCiolacu, după episodul dificil prin care a trecut: Sunt bine, mulțumesc lui...

Ciolacu, după episodul dificil prin care a trecut: Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Mă întorc la treabă!

După ce a ajuns la spital direct de la sediul central al partidului în fruntea căruia se află interimar, Marcel Ciolacu s-a arătat recunoscător, într-un mesaj transmis public, celor care i-au fost alături după episodul dificil prin care a trecut.

Lăsat să plece acasă, cu o serie de recomandări pe care le are de urmat, după ce a fost investigat medical la Spitalul Militar (DETALII AICI), al treilea om în stat a ales să transmită public un mesaj, adresat celor care și-au făcut griji după ce liderului PSD i s-a făcut rău în timp ce susținea o conferință de presă, duminică la prânz, la sediul formațiunii politice.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! (…) Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!”, a transmis Ciolacu, pe lângă mulțumirile adresate familiei, colegilor, dar și ziariștilor și medicilor de la spitalul unde a fost investigat medical, după episodul de lipotimie suferit orele trecute. (DETALII AICI)
După ce a ajuns la spital, mai mulți social-democrați s-au interesat de starea de sănătate a liderului interimar al Partidului Social Democrat. DETALII AICI

Vă amintim că după ce lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău, conferința a fost întreruptă. Marcel Ciolacu și-a revenit și a plecat pe picioarele sale la spital. Președintele Camerei Deputaților a ajuns cu o mașină de la sediul PSD la Spitalul Militar.

author avatar
Cristina Stefan
377 afisari

2 COMENTARII

  1. ciulacă da-tz demisia oaie! Ieși la pensie,nu e de tine președenția psd! Nu vz.? ești și bolnavior,și ai fost și cînd erai mic.Vrei sa te prapadești de tînăr cu covrigu ăsta?

  2. Toti faceanm bascalie de VEORICA ca este agramata in vorbire dar ciolacu o depaseste si nu intelege ca PSDul este o palarie prea mare pentru neuronul lui ar trebui sa mai ia lectii de la DRAGI SUGEVENI.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger