AcasăNewsCiolacu, după discuțiile cu Iohannis: "Ne-am făcut datoria de a apăra democrația"/Plan...

Ciolacu, după discuțiile cu Iohannis: „Ne-am făcut datoria de a apăra democrația”/Plan comun cu Pro România

După aproximativ 20 de minute de discuții, liderul interimar la PSD-ului și ceilalți patru reprezentanți ai delegației social-democrate prezente la consultările cu Klaus Iohannis au apărut în fața presei.

Marcel Ciolacu a anunțat că președintele a luat act de propunerea înaintată de PSD, susținută în comun cu Pro România, în persoana lui Remus Pricopie. Și a pus accent pe faptul că PSD-ul ar fi apărat democrația, prin recenta moțiune de cenzură care a dus la căderea Executivului Orban. „Din acest moment, decizia aparține președintele României pentru ce durată – mai scurtă sau mai lungă – se va desfășura această criză guvernamentală și politică. Noi, PSD, ne-am facut datoria de a apăra democrația, astfel încât legile electorale să nu fie modificate cu atât de puțin timp până la desfășurarea lor”, a afirmat Ciolacu.

Totodată, liderul interimar al Partidului Social Democrat a mai pus accent pe un aspect – și anume că „PSD în acest moment are un plan comun, cum avem și o propunere comună, cu partidul Pro România”.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
305 afisari

2 COMENTARII

  1. Marcele, frate, orice fara anticipate, ca lumea va intelege cat de ” capabili ” sunt Nulitatiile de la Liberali, lasa-i sa moara pe mana lor dreapta.

  2. Sa votam Guvernul de Mascarici II, sa-i lasam de capul lor, sa arate Romanilor cate de „capabili ” sunt. Ajungem sa mintim ca ne pasa de tara, pentru vezi doamne anticipate, sacrificam totul pentru un om. Bataie de joc !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger