AcasăNewsCiolacu, atac 2 în 1: președintele Iohannis, cel mai slab premier

Ciolacu, atac 2 în 1: președintele Iohannis, cel mai slab premier

Orban și Predoiu, convocați de Iohannis la Cotroceni înaintea unui anunț important (sursa foto: presidency.ro)

Chiar în timp ce la Cotroceni au loc noi discuții pe tema gestionării epidemiei COVID-19, liderul principalului partid de opoziție, Marcel Ciolacu, îi săgetează pe Klaus Iohannis și pe Ludovic Orban.

Pornind tocmai de la cele două ședințe convocate, consecutiv, marți, la sediul Președinției, cu începere de la ora 14 și cu participarea premierului, a mai multor miniștri, dar și a secretarului de stat Raed Arafat, Marcel Ciolacu pune accent pe faptul că, deși au fost foarte multe astfel de întruniri la Cotroceni, premierul nu ar fi prezentat și niște măsuri punctuale în cadrul dezbaterii de luni din Parlament, ci doar planuri. „După cele câteva zeci de ședințe de Guvern convocate până acum la Cotroceni, tot ce a putut Ludovic Orban să prezinte ieri în Parlament a fost: ”Vom face”, ”Vom analiza”, ”Vom vedea”. Concluzia: președintele Iohannis este cel mai slab premier din istoria României!”, transmite Ciolacu prin intermediul Facebook.

Liderul interimar al Partidului Social Democrat a ales să puncteze că economia nu se repornește „cu restricții și interdicții, ci cu investiții directe în firme și plăți ajunse rapid la oameni”.

Vă amintim că Ludovic Orban a fost invitat, luni, în plenul Camerei pentru a prezenta măsuri de relansare a economiei României și de atenuare a efectelor negative provocate de noul coronavirus.

sursa foto: presidency.ro

262 afisari

6 COMENTARII

  1. Dragi români, țara trece printr-o perioadă grea,dar noi ne-am făcut datoria să vă protejăm nu că PSD ul!..am făcut o analiză mai detaliată și am decis să continuăm starea de alertă .. până nu o mai rămâne picior de român în viață, să accelerăm programele de transformare a românilor în zombi..,de protecție a celor care lucrează pentru noi,.. așa că stați în case,nu ieșiți decât dacă vreți să nu vă mai întoarceți, adică la cimitir… așa faceți planul lui rahat,pardon Arafat de morți la hectar.. nu vă luați după unii, pericolul nu a trecut,uite acum am stabilit al doilea val de pandemie…se va da ordonanța de guvern pentru asta ..se oare că vom avea și al treilea val…acum studiem cu comitetul de înmormântare national când vor veni valurile 4,5,6 .. purtați măști, mănuși, ciorapi, chiloți, sutiene, prezervative, vibratoare în locuri închise și în mașini …

    • Dragi romani , aflati despre mine ca defilez in sutien , fara chiloti si agitand steguletul curcubeu prin piata din Rabnita , accelerez transformarea mancurtilor in zombi si le starnesc poftele carnale . I-am rugat sa stea la rand , sa-mi cumpere mai intai prezervativele primite gratuit de la Asociatie si apoi trecem la behait in pozitia capra cu falcile umflate si rozeta prelucrata prin aschiere . Sunt curios la cate valuri rezist , 3,4,5,6 , o sa fie buluc de musterii , clientela rapanoasa o sa se inghesuie si o sa ma chiertane ca pe drac , mi-am pregatit vibratorul pentru resuscitare in molotovul ce ma transporta spre cimitir …..

  2. Bă coilacu ești cea mai trista creatură ce a fost vreodata în politica românească! Îmi pare rău că n-ai prins timpurile în care se muncea la Canal(Dunăre-Marea Neagră).Dacă te dadea mamica ta la Canal,de mic ai fi fost coleg cu Bulă.Bulă scria acasa,și-i zice mamei lui,știind că scrisorile le erau citite de securitatea comunistă:Mamă la Canal e bine,e atît de bine că mă gîndesc că de ce nu m-ai dat de mic la canal!

  3. Pe mine m-o fatat mamuku-n sant , a regretat amarnic ca nu m-a aruncat in Nistru , scapa lumea de un doitoc .

    • Da bă ștevie,cred că te putea arunca măta și-n Volga,îi era mai aproape,facea lumii un mare bine! un dobitoc mai puțin!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger