AcasăNewsCiolacu, atac 2 în 1: președintele Iohannis, cel mai slab premier

Ciolacu, atac 2 în 1: președintele Iohannis, cel mai slab premier

Orban și Predoiu, convocați de Iohannis la Cotroceni înaintea unui anunț important (sursa foto: presidency.ro)

Chiar în timp ce la Cotroceni au loc noi discuții pe tema gestionării epidemiei COVID-19, liderul principalului partid de opoziție, Marcel Ciolacu, îi săgetează pe Klaus Iohannis și pe Ludovic Orban.

Pornind tocmai de la cele două ședințe convocate, consecutiv, marți, la sediul Președinției, cu începere de la ora 14 și cu participarea premierului, a mai multor miniștri, dar și a secretarului de stat Raed Arafat, Marcel Ciolacu pune accent pe faptul că, deși au fost foarte multe astfel de întruniri la Cotroceni, premierul nu ar fi prezentat și niște măsuri punctuale în cadrul dezbaterii de luni din Parlament, ci doar planuri. „După cele câteva zeci de ședințe de Guvern convocate până acum la Cotroceni, tot ce a putut Ludovic Orban să prezinte ieri în Parlament a fost: ”Vom face”, ”Vom analiza”, ”Vom vedea”. Concluzia: președintele Iohannis este cel mai slab premier din istoria României!”, transmite Ciolacu prin intermediul Facebook.

Liderul interimar al Partidului Social Democrat a ales să puncteze că economia nu se repornește „cu restricții și interdicții, ci cu investiții directe în firme și plăți ajunse rapid la oameni”.

Vă amintim că Ludovic Orban a fost invitat, luni, în plenul Camerei pentru a prezenta măsuri de relansare a economiei României și de atenuare a efectelor negative provocate de noul coronavirus.

sursa foto: presidency.ro