AcasăNewsCiocolata retrasa de la vanzare, in urma unei suspiciuni "privind prezenta unui...

Ciocolata retrasa de la vanzare, in urma unei suspiciuni „privind prezenta unui corp strain”

Mare atentie! S-a decis rechemarea unui produs disponibil in Romania. Decizia a fost luata in cazul unui sortiment de ciocolata vandut in magazinele unui lant de supermarketuri din tara, dar produs in strainatate.

Dupa problemele cu care s-au confruntat, catre finele lunii februarie, producatorii unei celebre marci de ciololata, care au retras de la vanzare batoane de ciocolata vandute in peste 50 de tari, printre care si Romania, ca masura preventiva, urmare a faptului ca s-ar fi gasit o bucata de plastic intr-unul din produse, aflam ca de aceasta data o masura similara s-a luat si in tara noastra, cu o ciocolata pe eticheta careia scrie ca a fost produsa in Polonia.

Produsul in cazul caruia ar fi fost constatate problemele este o ciocolata cu biscuiti si cacao, ambalata in batoane de 300 de grame, denumita „Crazy Collection”, iar decizia vine ca urmare a faptului ca, potrivit ANSVSA, ar exista o „suspiciune privind prezenta unui corp strain” in acest produs. Din cate se pare, s-ar fi gasit o bucata de plastic. Lotul pentru care s-a luat decizia retragerii de pe rafturile magazinelor Penny Market sau XXL Mega Discount din Bucuresti si din tara expira in 12 februarie 2017.

Celor care au achizitionat produse din lotul mentionat li se transmite, prin intermediul comunicatului facut public de catre reprezentantii Autoritatii Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), sa returneze ciocolata, urmand sa primeasca inapoi banii dati pe ele.

sursa foto:informatia-zilei.ro

773 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger