AcasăNewsCioban din Petrosani, ranit grav de un urs

Cioban din Petrosani, ranit grav de un urs

(foto: hailavanatoare.ro)

Un cioban din municipiul Petrosani a fost ranit grav de un urs, in urma atacului barbatul fiind transportat Spitalul din Deva, la sectia de chirurgie reparatorie.

(foto: hailavanatoare.ro)

Un barbat din Petrosani, care se afla la o stana de la marginea orasului, a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost atacat de un urs.

Incidentul a avut loc marti noapte, in jurul orei 1, cand barbatul a auzit zgomot si a iesit din stana dorind sa afle ce se intampla. Ciobanul a luat cu el o secure insa nu a mai apucat sa se apere, fiind atacat de un urs.

In urma intalnairii cu ursul barbatul s-a ales cu rani grave, fiindu-i smulsa buza inferiora. Totodata acesta s-a ales cu leziuni grave pe antebrat, fiind necesara transportarea ciobanului la spital.

Intalnirea dintre urs si cioban s-ar fi putut termina tragic daca nu ar fi intervenit unul dintre cainii aflati la stana, care l-a muscat de picioare pe urs.

Barbatul, in varsta de 45 de ani, a fost transportat initial la Spitalul din Petrosani, pentru ca, ulterior, sa ajunga la Spitalul din Deva, la sectia de chirurgie reparatorie.

„Pacientul este in stare stabila, dar are multiple rani pe corp, la buza si la antebrate”, a declarat medicul Ioan Ienea de la Spitalul de Urgenta din Petrosani, citat de b1.ro.

author avatar
Ionut Zgimbau
813 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger