AcasăNewsCine va fi la Casa Alba dupa 6 noiembrie?

Cine va fi la Casa Alba dupa 6 noiembrie?

Lupta acerba pentru fotoliul prezidential intre familiile Obama si Romney

Mai sunt 24 de ore inaintea alegerilor prezidentiale din SUA, iar cei doi candidati, Barack Obama si Mitt Romney, n-au reusit sa se departajeze confortabil unul de altul.

Lupta acerba pentru fotoliul prezidential intre familiile Obama si Romney

Un sondaj difuzat ieri de ABC News/Washington Post ii arata la egalitate, fiecare cu 48% din intentiile de vot.

Sandy te urca, Sandy te coboara!

Uraganul Sandy ii daduse un avantaj presedintelui in functie, care a avut prilejul sa-si demonstreze eficienta in situatii de calamitate, in timp ce contracandidatul, Mitt Romney, nu a putut fi decat spectator. Insa, cand institutiile guvernamentale au inceput sa scartaie, nefacand fata situatiei de dupa trecerea uraganului, lui Obama i s-a retras „creditul”. Guvernatorul din New Jersey, Chris Christie, a dispus rationalizarea benzinei incepand de sambata in 12 din cele 21 de comitate, in lipsa de suficienti carburanti. In zilele pare, numai masinile cu numar de inmatriculare par vor putea fi alimentate, iar in zilele impare va fi invers, a decis guvernatorul. In plus, FEMA (agentia pentru administrarea situatiilor de urgenta) a anuntat ca a ramas fara apa si abia azi poate incepe reaprovizionarea.

Rusii, chinezii si japonezii il vor pe Obama

Presa americana se intrece in a-l da pe Obama invingator la… inamici. Rusii il prefera pe Obama in proportie de  41%, comparativ cu Romney ( 8%), iar chinezii il prefera in proportie de 63%. Incovenientul este ca la rezultat se adauga si motivatia: „ Obama e de preferat pentru interesele tarii noastre!” Ceea ce nu mai e de bine pentru candidatul democrat. Cat despre japonezi, 86% dintre acestia il prefera pe Obama.

author avatar
Adina Mutar
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger