AcasăNewsLista ministrilor din noul Guvern condus de Mihai Razvan Ungureanu!

Lista ministrilor din noul Guvern condus de Mihai Razvan Ungureanu!

UPDATE 13:00. Deputatul Razvan Mustea, liderul OTPDL, va fi propus pentru conducerea Ministerului Comunicatiilor. Secretarul de stat Catalin Baba este propus la Ministerul Educatiei, iar Alexandru Nazare la Transporturi. Deputatul Stelian Fuia este propunerea PDL pentru Ministerul Agriculturii, iar senatorul Gabriel Berca este propus la Ministerul Administratiei si Internelor.Bogdan Dragoi este propus de PDL la Ministerul Finantelor, Andreea Paul Vass la Ministerul Economiei, Claudia Boghicevici la Munca, iar Cristian Petrescu la Dezvoltare Regionala si Turism.

UPDATE 11:30. „Programul de guvernare al viitorului Cabinet este in faza de redactare, iar la el lucreaza inclusiv Andreea Paul-Vass, aflata in carti pentru portofoliul Ministerului Economiei. Documentul se bazeaza mult pe structura programului de guvernare al fostului Cabinet, preluand proiectele aflate in derulare si investitiile anuntate pentru acest an”, au declarat surse politice.

UPDATE 9:45. „Toti ministrii vor fi noi, toti ministrii actuali ai PDL pleaca”, au precizat surse din PDL, referindu-se la discutiile care au loc in sedinta Colegiului Director al PDL, in prezenta presedintelui partidului, Emil Boc.

Andreea Paul Vass ar putea fi nominalizata pentru portofoliul Economiei, Adrian Radulescu ar putea prelua Agricultura, iar numele lui Cristian Boureanu este vehiculat pentru Comunicatii, in noul Cabinet condus de Mihai Razvan Ungureanu.

Conform surselor politice se pare ca din noul Cabinet ar putea face parte Andreea Paul Vass – Economie, Adrian Radulescu – Agricultura si Cristian Boureanu – Comunicatii. Portofoliul Agriculturii este dorit si de UNPR pentru Valeriu Steriu, potrivit surselor. Deputatul Radulescu este membru in Comisia pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice, el activand, in trecut, si ca secretar de stat in Ministerul Agriculturii.

Andreea Paul Vass a fost consilier al premierului Emil Boc, presedintele PDL fiind cel care a propus-o pe Vass pentru functie. Premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu intentioneaza sa prezinte lista propusa pentru viitorul guvern in cursul serii de marti, dupa ce va incheia consultarile cu reprezentantii coalitiei.

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, marti, ca votul de investitura pentru noul Guvern va avea loc joi, iar partidele din coalitie vor face, in curand, propunerile pentru portofolii.

Cine ramane, cine pleaca

Surse politice au declarat, luni, ca Daniel Funeriu, Catalin Predoiu, Laszlo Borbely, Kelemen Hunor, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Elena Udrea, Leonard Orban, Cristian Diaconescu si Gabriel Oprea sunt printre ministrii care raman si in viitorul guvern, in discutie fiind mandatele de la Interne, Agricultura, Economie, Finante, Comunicatii.

Senatorul PDL Gabriel Berca ar putea prelua portofoliul Administratiei si Internelor, in Cabinetul condus de Mihai Razvan Ungureanu, au declarat, marti, surse politice.

author avatar
Ciprian Purice
1.906 afisari

3 COMENTARII

  1. ii dau un subiect lui ms. bear de la 3 antene,punctul 8 de la timisoara si sa-l discute cu segiu andon cu iliescu ,nicolaescu,hrebenciuc etc….

  2. Este f bun,poate cel mai bun din ce a avut pina acum politica romaneasca.Este omul pe care nu cred ca il poate contesta nimeni.

  3. La treaba baieti. Sunteti tineri , pregatiti , cu putere de munca. Bravo d-le BASESCU , felicitari PDL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger