AcasăNewsCine te ameninta, doamna Firea?

Cine te ameninta, doamna Firea?

Gabriela Firea a dezvaluit, in direct la TV, ca, de cand a castigat batalia pentru Primaria Capitalei, traieste intr-o continua teroare. Intentia ei de a rezilia anumite contracte lezeaza niste grupuri de interese. De unde primeste permanent amenintari, si ea si sotul Pandele.

„Credeam ca dupa campania electorala amenintarile se vor stinge. Nu e asa. Primim mailuri si telefoane de amenintare si eu, si sotul meu, ca nu e bine sa ne punem cu grupuri de interese care au avut de castigat la Primaria Capitalei zeci de milioane de euro si ca eu, ori sotul meu, vom avea de suferit, ca se poate confectiona orice. Ni se spune ca se poate intampla orice. Ni se spune sa o las mai usor, sa-i las cu privilegiile lor de ani de zile. Eu le spun celor care vor sa ne confectioneze ceva, mie si sotului meu, ca nu ma las. Suntem cu bagajul la usa. Dar eu nu sunt fricoasa, sa ma ascund in casa sa accept aceste metehne de la Primarie care au dus primaria in situatia in care este, cu toate aceste contracte dubioase”, a declarat Gabriela Firea pentru Romania TV. Bun, ne-am prins, toata lumea de afaceri tenebroase din Capitala isi vrea capul, doamna. Dar, daca tot vorbim de contracte, de ce nu spuneti cine sunt acesti mari beneficiari care acum ameninta ca niste mafioti din filmele americane? Cine sunt oamenii cei rai: firmele de gunoi, capusele de la apa, teparii de pe langa ADP, aia cu WC ambulante, sefii sobolanilor de la metrou? Indicatii, doamna, ca sa stie toata lumea unde se ascund mafiotii Capitalei si sa auda si Justitia cine va vrea raul, altfel toata agitatia asta nu ramane decat o circoteca ieftina, rupta din vremurile dinanite de “Mani Pulite”.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.546 afisari

3 COMENTARII

  1. de pe margine e usor a manca ce nu trebuie. intrebati functionarii din primarie. e de domeniul sf cu ce se confrunta primaria. cine nu e direct implicat ar fi cazul sa nu mai vorbeasca fara sa stie. cred sa si articolul acesta e la comanda.

  2. pintre cei care au devastat primaria capitalei sint consilieri psd si oameni ai psd. de aceea tace doamna. daca spune adevarul isi arunca partidu in aer

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger