AcasăNewsCine sunt, de fapt, patronii reali de la "Taverna racilor". Restaurantele nu-i...

Cine sunt, de fapt, patronii reali de la „Taverna racilor”. Restaurantele nu-i aparţin lui Pescobar

restaurant

Paul Nicolau, poreclit şi Pescobar, a devenit o mică vedetă în online, mai ales de când Horia Constantinescu, de la ANPC, a decis să-i închidă restaurantele.

Numai că, de fapt, localurile nu-i aparţin, în acte, bărbatului care s-a luat „la trântă” cu Protecţia Consumatorului.

„Taverna racilor”, pe numele părinţilor lui Pescobar

Restaurantele cu care Paul Nicolau şi-a făcut reclamă au fost închise de ANPC, din cauza neregulilor ce ţin de igienă. A scos sume frumoase din buzunar, să plătească amenzile, însă n-a fost de ajuns.

Horia Constantinescu l-a şi dat de gol pe omul de afaceri, în sensul că localurile nu-i aparţin acestuia, în acte. Șeful ANPC susține că restaurantele sunt trecute pe numele mamei și al tatălui lui Paul Nicolau, nicidecum pe numele afaceristului.

Apoi, oficial, afacerile sunt conduse de Larisa Popa, despre care Pescobar susţine că este mâna lui dreaptă.

„E un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și business-ului. Larisa lucrează la mine de șapte ani. A crescut cu business-ul ăsta.

E mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Da, e mâna mea dreaptă. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant”, a declarat Pescobar.

Mama lui Pescobar s-a rugat de ANPC

Mama lui Paul Nicolau a vrut să stea de vorbă cu directorul ANPC, așa că Horia Constantinescu a invitat-o la o întrevedere.

„Mama domniei sale, ca orice mamă cred încărcată de emoție, a solicitat să avem clemență că va remedia, se va ocupa, să nu luăm, deja vorbim de a treia măsură draconică.

Vorbim de finalul lunii iunie, când aceasta a făcut o serie de promisiuni. El a făcut curățenie și noi i-am oferit posibilitatea pentru a nu știu câta oară șansa să redeschidă.

Eu i-am spus la audiență: Domnule singurul lucru care mă face să am o oarecare înțelegere este entuziasmul pe care îl ai în a-ți promova afacerea.

Am vorbit și cu mama lui să urmărească îndeaproape, dânsa sugerând-mi că nu prea se face înțeleasă de către fiu cu privire la investiții”, a declarat Hora Constantinescu.

author avatar
Andrei Ștefan
3.858 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce se mai inghesuia prostimea snoaba la Taverna Gandacilor unde lasau „mondenii” dupa consumatie contravaloarea unei jumatati de garsoniera….

  2. Larisa era mâna lui dreaptă? Și ce făcea acesta cu mâna dreaptă? Este omul de încredere și țiitoare, după modelul Buzatu sau Donca?

  3. Eu știam că a fost amenajat de Dumitru Dragomir ,el era cel ce dădea indicații când trebuia pus în funcțiune ,ce s a întâmplat după aceea mă depășește

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger