AcasăCine sunt castigatorii Globurilor de Aur 2013 – VIDEO

Cine sunt castigatorii Globurilor de Aur 2013 – VIDEO

(foto: justjared.com)

In Los Angeles a fost forfota mare duminica seara la decernarea Globurilor de Aur. Oamenii cinematografiei au avut foarte multe emotii pentru a vedea cine va fi recompensat cu mult ravnitul premiu.

(foto: justjared.com)

Cea de-a 70-a editie a fost prezentata de Tina Fey si Amy Poehler. Globul de Aur pentru „Cel mai bun actor intr-un rol secundar intr-un lungmetraj” a fost castigat de Christoph Waltz, pentru rolul din pelicula „Django Unchained”. „Cea mai buna coloana sonora” a fost desemnata cea din filmul „Life of Pi”, realizata de  Mychael Danna. „Cel mai bun cantec” a fost desemnat „Skyfall”, din filmul cu acelasi nume. Melodia este interpretata de faimoasa solista britanica, Adele. La doar 22 de ani, Jennifer Lawrence a plecat acasa cu premiul pentru „Cel mai bun rol principal feminin intr-un film comedie/ musical”, pe care l-a jucat in filmul „Silver Linings Playbook”.

„Cea mai buna actrita in rol secundar intr-un lungmetraj” a fost desemnata Anne Hathaway, care a interpretat rolul in musical-ul „Les Miserables”. „Cel mai bun rol principal masculin intr-un film – comedie/ musical”a fost castigat de Hugh Jackman, din „Les Miserables”. Aceeasi pelicula a fost desemnata si „Cel mai bun film – comedie/ musical”.

[youtube]EkHHHUk8RCw[/youtube]

Quentin Tarantino a fost in culmea fericirii aseara, cand  castigat Globul de Aur pentru „Cel mai bun scenariu”, pentru pelicula „Django unchained”. „Cel mai bun film strain” care a fost premiat a fost cel din Austria,  „Amour”. Premiul pentru „Cel mai bun film de animatie” a fost castigat de „Neinfricata/ Brave”. Chiar daca a fost al treilea film regizat, Ben Affleck s-a intrecut pe sine. A plecat acasa cu Globul de Aur pentru „Cea mai buna regie”, din filmul „Argo”. Acelasi film a fost declarat „Cel mai bun film – drama”.

[youtube]w918Eh3fij0[/youtube]

„Cel mai bun rol principal feminin intr-un film – drama” a fost cel al Jessicai Chastain, din filmul „Zero Dark Thirty”. „Cel mai bun rol principal masculin intr-un film – drama” a fost castigat de Daniel Day-Lewis, pentru rolul pe care l-a jucat in „Lincoln”.

author avatar
Andra Nesu
314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger