AcasăNewsCine striga "Allahu Akbar" la Venetia, va fi impuscat pe loc! 

Cine striga „Allahu Akbar” la Venetia, va fi impuscat pe loc! 

In contextul in care s-a intamplat ce s-a intamplat la Barcelona, iar extremistii jihadisti cu siguranta nu se vor opri aici, afirmatia primarului din Venetia, Luigi Brugnaro, va starni un val de critici, dar mai cu seama numeroase aplauze.

De altfel, dupa ce a precizat ca oricine va striga „Allahu Akbar”, in Piata San Marco din iconica citadela a turismului italian, va fi impuscat pe loc, edilul a fost intampinat de delegatii prezenti la o scoala de vara cu un ropot de aplauze. Brugnaro (55 de ani) a cerut carabinierilor sa curme viata oricarui suspect care striga „Allahu Akbar” decat sa riste comiterea unui atac terorist. „Trebuie sa ne sporim securitatea atunci cand vine vorba de terorism. Am avut recent patru persoane suspecte de terorism arestate in Venetia, care au vrut sa arunce in aer Ponte di Rialto (n.r. unul dintre cele patru poduri care traverseaza Canal Grande – edificiu datand din 1591). Au spus in timpul anchetelor ca doreau sa mearga sa-l intalneasca pe Allah. Ii vom trimite noi direct la Allah, fara a trebui sa-i aruncam de pe pod, ii vom impusca!”, a precizat edilul Brugnaro, in functie din 15 iunie 2015.

author avatar
Mihai Koblenko
349 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este doar un inceput. Stiam ca urmeaza acest moment. Se vor inmulti aceste atitudini si actiuni. Vor veni din mai multe puncte cardinale ale Europei. Prof. Emil Aluas, Activist Politic, Editorialist, Presedinte-Fondator, Fundatia PRO WEST, Cluj-Budapesta. Blog: emilaluas.blogspot.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger