AcasăNewsCine pe cine va folosi armele chimice in Siria

Cine pe cine va folosi armele chimice in Siria

De teama sau pentru „impresie artistica”, trupele speciale deja poarta masti

De o vreme, toate „tunurile” sunt puse pe Bashar al-Assad, ca si-ar fi incarcat obuzele cu gaz sarin si „posibil, cu XV” si e gata sa le foloseasca pe propriul popor.

De teama sau pentru „impresie artistica”, trupele speciale deja poarta masti

„Rebelii sirieni” au postat si ei pe You Tube un filmulet, in care omoara cu un gaz doi amarati de iepurasi si ameninta ca „asa vor muri alawitii lui Assad”.

Bashar isi plimba obuzele cu sarin

Spre deosebire de Saddam Hussein, armata siriana chiar are arme chimice. Un convoi a mutat un astfel de arsenal din Damasc, spre Alep, urmarit fiind de toti satelitii militari si nu numai. Ministrul britanic de Externe, William Hague, a declarat ca acest convoi „e urmarit indeaproape”. Debka sustine ca trupe speciale americane, israeliene, iordaniene si turcesti sunt „pe teren”, in Siria, si „numara canistrele, obuzele si bombele incarcate cu gaz otravitor”! De ce nu trec la „un atac preventiv”? Debka scrie ca Obama e de vina, ca nu da ordinul de atac. „Nici el, nici Bashar, nu vrea sa fie primul!”

„Chimicale” de provenienta turceasca, la rebeli

Unele surse afirma ca Assad are de gand sa se retraga, cu tot cu arme chimice, in munti, pe coasta mediteraneana, unde se afla populatia de religie alawi, careia ii apartine si presedintele. In apropiere, informeaza Debka, trupe speciale americane si franceze au desfasurat „exercitii” pe tema atacarii fortificatiilor din munti, unde se presupune ca se va retrage Assad. Un video socant, postat pe You Tube de „Syria Tribune”, arata cum „rebelii sirieni testeaza arme chimice pe iepuri de laborator, amenintand populatia alawita ca va muri intr-un minut”, ca si cei doi cobai! Containerele cu substante toxice poarta etichete de la Tekkim, o companie turceasca de chimicale. Pe perete, un poster identifica rebelii ca apartinand Brigazii „Vantul Atotputernic”. Pana la urma, cine pe cine va folosi armele chimice? Interesant ar fi si cine filmeaza „clipurile” astea „publicitare”! Cel in care membri ai gruparii Jabhat al-Nusra omorau zece soldati sirieni dezarmati si-a atins „scopul”: Departamentul american de Stat va trece pe lista organizatiilor teroriste si Jabhat al-Nusra, anunt ce va fi facut in Maroc, la 12 decembrie, cand se intalnesc „Prietenii Siriei”.

[youtube]H-6O-gApVrU[/youtube]

author avatar
Adina Mutar
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger