AcasăNewsCine i-a dat voie lui Huidu sa conduca?

Cine i-a dat voie lui Huidu sa conduca?

Serban Huidu trece din nou prin momente grele

Stirea seaca anuntata de purtatorul de cuvant al Politiei Brasov a fost ca „un bucurestean de 35 de ani, aflat la volanul unui Mercedes, a intrat pe contrasens si a izbit frontal un Logan care circula regulamentar. Accidentul s-a soldat cu uciderea a doua persoane si ranirea altora cinci.”

Serban Huidu trece din nou prin momente grele

„Bucuresteanul” era nimeni altul decat Serban Huidu.  Realizatorul „Cronicii Carcotasilor”  se face vinovat, dupa primele cercetari, de producerea groaznicului carnagiu de pe DN1, in dreptul localitatii Timisul de Sus. Sotia si cei doi copii minori ai sai s-au ales doar cu leziuni minore.

In plin!

Pe 29 decembrie 2010, Huidu suferea un groaznic accident pe o partie de schi de langa Innsbruck. Intrat in coma, a fost salvat cu greu de  medicii austrieci si, intors in tara in  februarie, a inceput exercitiile fizice de recuperare. Acum, soarta l-a lovit din nou pe „carcotas”, care va fi anchetat pentru ucidere din culpa. Practic, el s-a angajat intr-o depasire nebuneasca, peste linia continua, intr-o zona plina de serpentine si a intrat in plin, fara nici o manevra de eschiva, intr-un Logan pe care l-a facut pulbere. Pasagerii din fata au murit pe loc, iar cea de-a treia persoana este internata in stare grava, fiind supusa mai multor interventii chirurgicale.  Ulterior primelor declaratii publice, politistii de la Rutiera au informat ca iau in calcul si varianta ca accidentul sa fi avut loc in urma unei nefericite derapari. Oricum, marea intrebare este daca, tinant cont de politraumatismul cranian suferit anul trecut, Huidu primise sau nu acceptul medicilor de a se sui la volan, asa cum  prevede Codul Rutier in astfel de situatii.

Vezi declaratia Oanei Zavoranu privind accidentul provocat de Serban Huidu!

author avatar
Toni Matei
1.618 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger