AcasăNewsCine face mișto de anchetatori în cazul Caracal

Cine face mișto de anchetatori în cazul Caracal

Avocatul Tonel Pop susţine că Dincă face mişto de anchetatori, îi pune să caute în rahat

Cazul Caracal devine din ce în ce mai controversat. Dacă pe de o parte procurorii susțin că au din ce în ce mai multe probe pentru a elucida cazul dipariției Alexandrei şi Luizei, avocatul Tonel Pop susține că anchetatorii nu fac decât să-l acopere pe presupusul criminal, Gheorghe Dincă. Pe de altă parte, unchiul Alexandrei, ultima victimă, cea care a reușit să sune la 112, declară sus și tare că fata nu a fost ucisă, ci traficată într-o rețea de prostituție mult mai amplă și că cei care fac ancheta vor să acopere unele urme din dosar.

Avocatul Tonel Pop susţine că Dincă face mişto de anchetatori îi pune să caute în rahat

Cumpănașu a solictat, pentru aflarea adevărului, ca investigația să se extindă la dosare mai vechi de trafic de minore care pornesc chiar din 2012, într-un caz nerezolvat. Pe de altă parte, Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, pe care le luase la ocazie, a schimbat din nou strategia. Acesta le-a dat anchetatorilor noi informații privind viața sa. Dincă le-ar fi povestit acestora ce a făcut pe durata șederii sale în Italia și de unde proveneau banii pe care îi încasa frecvent pe card sau alte sisteme. Totodată, avocatul Tonel Pop, declară la toate posturile de televiziune că procurorii sunt foarte aproape de aflarea pistei corecte și a venit cu o declaraţie şocantă.

Dincă a început să prodeze noi şi noi poveşti

Acesta se teme pentru viaţa lui Gheorghe Dincă.

Groapa de gunoi

Mai mult, avocatul familiei Luizei a mărturisit că s-a găsit o groapă imensă de gunoi chiar în curtea lui Gheorghe Dincă, o groapă de sute de metri. Pentru a ajunge, ieri, la acest loc anchetatorii au doborât câțiva copaci pe care i-au îndepărtat de la locație. „Au săpat 4-5 metri, dar nu au dat de pământ, atâta gunoi există. Ei sortează deșeurile în parte, plastic, îmbrăcăminte, etc. Le vor trimite la expertiză. Sunt șocat! E o cantitate atât de mare de deșeuri încât nu vor face față. Nu știu cine să îi ajute să aibă posibilitatea să intre acolo”, a spus Tonel Pop.

author avatar
Ramona Feraru
634 afisari

2 COMENTARII

  1. Incredibil, dar adevarat! Un neica nimeni, posibil cu 7-8 clase primare, cu o privire albastra opaca, cu gonoantroza dar totusi sprinten cand vrea, ajunge vedeta nationala! Si anchetatori reuniti Olt-Bucuresti nu reusesc sa-l incrimineze. Normal ca nu. E am crezut ca anchetatorii sunt doar din Bucuresti, politistii la fel. Iar cei din Caracal stau de o parte pentru ca-s incompetenti dovediti.Acum inteleg, increngatura-i mare,se intinde pe tot judetul. Bucurestiul chiar nu avea anchetatori sa-i trimita? Procurorul penal, poate scapa cu o sanctiune disciplinara, ca deh, e procuror cu proptele mari cat casa lui si are vecini valorosi, seful politiei si sora interlopului Oaca. Seful Politiei Caracal si intelectuala dansului sotie care a luat examenul cu nota 5 ies la pensie. Cei ramasi la conducerea Politiei din Caracal sunt desigur, nepatati.Habar nu au avut ce facea seful.Cu politistul care a falsificat raportul ce s-a mai intamplat? Iese si el la pensie?
    Acum 6 avocati se strofoaca sa-l scoata dement. Ok, dar sa tina cont si ei dar si Dinca de faptul ca si internat intr-un ospiciu nu este in siguranta. Din contra, acolo va lua si tratament medical.Si Doamne fereste se incurca medicamentatia!Pentru el in acest moment nu mai este nici un loc sigur, nici inchisoarea si nici ospiciul! Se amageste ca-l salveaza sefii.Buba-i gata sa se sparga! Romania este revoltata.De aceea a aparut si al shaselea avocat.Singura lui shansa este sa spuna adevarul si sa ceara protectie. Cat despre violata prezentata marti seara daca-i da cineva o tzuica si ceva bani spune ce i se cere. Cand infloreste da cu bata in balta. Deci, dupa viol si-a continuat treaba in casa. Deci, i-a priit. Atunci de ce-l mai reclama? Vroia cumva inca o data si Dinca a ignorat-o?Si de ce 10 cutite si nu 12?Atat o fi apucat Dinca sa puna pana a venit ea. Alexandra nu a mentionat nimic despre cutite. Celelalte doua, reclama tot dupa 10-20 de ani. Oh, Doamne, mai sunteti multe? Saracul Dinca, 20 de zile fara o ,,prospatura,,. Dar mai curat decat o fi fost el pana acum.Are televizor, in camera, mananca ce vrea,daca aud ca are si degustator al mancarii nu ma mir, se odihneste cand vrea, aduceti-i Domnilor si sotioara macar o data pe zi.Pentru ca dansa il stie om bun, sot iubitor si tandru si sigur il poate ajuta sa depaseasca aceste momente grele.Si fiica, saraca, cu un psihic labil careia interviul i-a adus in memorie chinurile suferite de la iubitul tatic de care credea ca a scapat pe viata dar nu a fost sa fie asha. Cine oare a intrebat-o daca se ocupa de trafic? Nimeni. Atunci de ce a tinut sa precizeze ca se ocupa cu munci agricole nu cu trafic de persoane? Draga de ea,cand o incepe sa vorbeasca…..Sotia la fel. Dar oare pe ele si pe baietii lui ii va interoga cineva? Posibil da, posibil nu.

  2. Mai dati-va’n Pacea Liniștii Mele, de anchetatori „puritani” !!!
    Dacă vă e ceva neclar, in anchetarea cazului, întrebați … „un prieten”, tot în PLM !
    NU V-AM ÎNJURAT, AȚI VĂZUT!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger