AcasăNewsCine este tradatorul din PSD

Cine este tradatorul din PSD

Desi presedintele Traian Basescu a negat orice implicare in bucataria interna a USL, liderul social-democrat, Victor Ponta, a identificat un tradatorul.

”Avem o problema in PSD”, a afirmat Ponta, precizand ca-si va informa colegii si ca va lua masuri impotriva celui care a negociat cu seful statului functia de premier. ”Crin Antonescu a avut dreptate, si eu sunt informat, avem o problema in PSD pe care o vom rezolva in PSD. Evident ca nu mai are ce cauta in PSD cel care a negociat si care a decis sa incalce deciziile Congresului si obligatiile pe care ni le-am asumat fata de romani”, a mai precizat Ponta.

”Tradatorul este Mircea Geoana”, au afirmat mai multe voci din PSD. Voci care sustin insa ca ar fi vorba de o ”conspiratie” din care ar mai face parte Marian Vanghelie, Marian Oprisan, dar si alti lideri locali importanti si vicepresedinti. Mai mult, surse social-democrate au mai precizat ca informatia a ajuns mai intai la urechile liberalilor pentru ca in discutiile purtate de Geoana a fost  mentionat si numele lui Calin Popescu Tariceanu.

author avatar
Victor Paun
388 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger