AcasăNewsCine este primul român căruia i s-a montat dispozitiv de supraveghere electronică....

Cine este primul român căruia i s-a montat dispozitiv de supraveghere electronică. Ce infracțiune a comis

dispozitiv de supraveghere electronicăCine este primul român căruia i s-a montat dispozitiv de supraveghere electronică. Ce infracțiune a comis

Poliția Capitalei a anunțat, duminică, primul caz de folosire a brățării electronice de supraveghere.

Secția 17 de Poliție a fost sesizată, duminică, prin apel 112, că o femeie ar fi fost agresată de către concubinul ei, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5.

Bărbatul și-a agresat partenera de viață

Polițiștii au mers la fața locului, unde au luat legătura cu victima, care prezenta urme vizibile de violență. După verificări, a fost găsit și agresorul, care a fost condus la sediul Secției 17 Poliție.

Victima a fost lovită de concubinul său cu palmele peste față și a fost găsită cu tricoul rupt, spun surse judiciare. Fapta a fost săvârșită în timp ce aceștia doi se aflau în mașină, în urma unei dispute, potrivit surselor citate.

În cauză, a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, asupra acestuia fiind montat un dispozitiv de supraveghere electronică.

Cercetările sunt continuate de către Secția 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

author avatar
Andreea Vlad