AcasăNewsCine este “primarul zero”? (VIDEO)

Cine este “primarul zero”? (VIDEO)

Un scandal a avut loc, duminică seara, într-o emisiunea de la un post de televiziune între europarlamentarul Traian Băsescu, care era invitat în studio, şi primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a intervenit prin telefon.

Sursa foto Twitter

Politicianul a spus despre Gabriela Firea că aceasta a gestionat prost fondurile și că a păcălit lumea, iar primarul Capitalei a replicat că fostul șef de stat minte. “Până acum, doamna Firea a reuşit să păcălească pe imagine că ar face ceva în Bucureşti. A gestionat atât de prost resursa financiară a Capitalei, încât ea însăşi ne spune că este în faliment nedeclarat Bucureştiul. Spune că a cheltuiet toţi banii pe care îi avea”, a spus Băsescu.

După câteva minute, Gabriela Firea a intervenit telefonic în emisiune, spunând că fostul preşedinte al ţării minte. “Nu este pentru prima oară când domnul Băsescu minte. Şi îmi pare foarte rău că a fost şi primar general şi preşedintele ţării şi un om politic cu atâta experinţă nu ar trebui să mintă.”

Amândoi s-au catalogat reciproc drept „primarul zero”.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
262 afisari

3 COMENTARII

  1. Base asta,turnatorul securist,trebuia sa fie demult la parnaie,cred ca ii are pe multi cu dosare, altfel nu se explica cum de mai e liber!

  2. Basescu nu se desminte ,a fost si ramane un intrigant ,speculeaza orce greseala ,speculeaza pe orcine ai sta in cale .
    De data asta Firea care nu-si tine firea a dat-o pe mahalagisme ,poate ,poate ai ia apa de la moara lui Basescu .
    Ca orce buldog ,base daca a infascat subiectul nu-i da drumul ,trage la rupere !!.
    In chestia cu bugetul capitalei facut praf de Firea si ca dupa Firea se alege doar praful este un adevar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger