AcasăNewsCine este minunea de peste Prut, Vlad Ciobanu?

Cine este minunea de peste Prut, Vlad Ciobanu?

Deși nu a câștigat premiul cel mare al emisiunii Românii au talent, Vlad Ciobanu reprezintă punctul de atracție al emisiunii. Și asta pentru că băiețelul de numai 4 ani, din Chișinău, ne-a făcut pe toți să plângem de emoție.

Vlad Ciobanu, micuțul de peste Prut, a impresionat milioane de oameni cu o poezie patriotică la show-ul Românii au talent.

Copilul a câștigat, datorită prestației sale, a intonației și a modului în care a cântat, premiul de originalitate de 10.000 euro. Micuțul a adunat cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, o dovadă că prestația sa nu a rămas fără ecou în inimile românilor. Indiferent unde se află aceștia.

Vlad Ciobanu, Larousse de poezii. Cine e tânărul de peste Prut?

Oamenii din sală au interacționat imediat, fizic și sufletește, cu Vlad Ciobanu, cei prezenți în sală aplaudând atât prestația copilului, cât și modul în care și-a prezentat calitățile. Vlad Ciobanu a dezvăluit că obișnuiește să memoreze poeziile seara, la băiță, când tatăl lui îi recita versuri mai puțin cunoscute de oameni.

Cine este Vlad Ciobanu? Tânărul poate fi descris în felul următor: Prima poezie învățată a fost la vârsta de doi ani și jumătate. Vlad a învățat alfabetul la doi ani. La trei ani, număra până la 100.

De asemenea, Vlad știe să citească, dar doar dacă este scrisul cu majuscule. Tatăl său este jurist, mama – coregraf. De notat că puștiul Vlad Ciobanu are un frățior mai mic, în vârstă de un an.

Vlad Ciobanu, fan Florin Piersic

Lui Vlad Ciobanu îi plac poeziile lui Florin Piersic, motiv pentru care părinții vor să îl îndrume spre actorie.

Puștiul de doar 4 anișori a făcut senzație în cadrul aparițiilor sale de la Românii au Talent. În finala Românii au Talent, Vlad Ciobanu a aflat că a devenit câștigătorul unei sume fabuloase de bani. Deși nu a fost vorba despre marele premiu de peste o sută de mii de eură, simpaticul băiețel a fost distins cu un premiu de popularitate.

Cine e Vlad Ciobanu, copilul care a câștigat 1 mii de euro la Românii au Talent

În mod neașteptat, după foarte multe săptămâni de preselecții transmise vinerea, cei de la PRO TV au decis totuși să organizeze o finală pentru sezonul 10 din Românii au Talent.

Însă, deși de pe 22 mai ar fi trebuit să înceapă transmisiunea edițiilor live, acest lucru nu a mai fost posibil din pricina pandemiei cu noul virus.

Organizatorii de la PRO TV au găsit o soluție ingenioasă, iar cei din public au putut să își aleagă favoriții dintr-un număr de 22 de concurenți.

În acest mod, cel care a adunat cel mai mare număr de voturi de la telespectatori a fost Vlad Ciobanu, băiețelul care s-a ales și cu cei 10.000 de euro.

Originar din Chișinău, Republica Moldova, micuțul a învățat prima poezie la doar doi ani și jumătate. De asemenea, la doi ani știa deja și alfabetul, pe când la trei anișori putea să numere până la 100. Abilitățile sale l-au făcut unul dintre favoriții publicului român.

Fie atunci când petreceau timp împreună, bărbatul îi recita o sumedenie de versuri foarte populare, pe care Vlad Ciobanu le-a reținut. Copilul poate recita zeci de astfel de poezii, pe care le-a memorat aproape întâmplător.

De asemenea, părinții i-au creat micuțului și un canal de YouTube, unde poate fi urmărit de către fani. Până în prezent, are peste un milion de like-uri din partea celor care îi apreciază videoclipurile în mediul online, potrivit libertatea.ro.

author avatar
Avram Popescu
418 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger