AcasăNewsCine este Lorela, mama care s-a aruncat cu copiii de la etaj,...

Cine este Lorela, mama care s-a aruncat cu copiii de la etaj, la Botoşani. Mesaj-ŞOC pentru soţ: „Sper să fii fericit fără noi. Adio!”

Lorela, tânăra mamă care s-a aruncat împreună cu cei doi copii de la etajul unui motel din Botoșani, are 23 de ani. Se pare că femeia intrase într-o depresie, după certuri cu soţul ei.

Mai multe fotografii o înfățișează pe tânără alături de cei doi fii ai săi în ipostaze familiale, inclusiv alături de soț.

S-a certat cu soţul de la bani?

Înainte de tragedie, femeia, în vârstă de 23 de ani, i-a trimis soțului un mesaj text pe telefon.

”Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam. Sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă.

Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio!”, este un fragment din mesajul transmis de mama ucigașă către soțul său.

Un băieţel de 2 ani a murit

La puțin timp după miezul nopții, a sărit în gol împreună cu fiii săi, însă a rămas agățată de pervazul aflat în fața fereastra camerei de motel. Cei doi copii au ajuns pe caldarâm.

Cel în vârstă de doi ani a murit pe loc iar cel de trei ani a fost transportat în stare gravă la spital.

author avatar
Andrei Ștefan
1.572 afisari

16 COMENTARII

  1. Vaca proasta si idioata. Putea sa se arunce idioata si sa lase copilasii aia in pace. Asta ar merita streangul.

    • Femeia asta si-a pierdut mintile din cauza unui sot abuziv. A tras de ea pana a cedat psihic nu are cum sa judece clar.
      Pe de alta parte asa a aranjat Dumnezeu, cine știe ce abuz îl aștepta pe cel mic în tara asta cu trafic atât de mare cu abuzuri peste măsură ma mir cum de ne mai suporta, raiul oedo de peste tot care vin sa abuzeze aici băieței.
      Habar nu ai de ce și cum. Este infiorator sa afli despre aceste tragedii dar noi toți suntem vinovati toată societatea asta devenita atât de putreda inclusiv cei care nu se baga în nimic deși știu ce se întâmplă și mai ales cei ca tine care ai atâta ura și nu știi decât sa arunci venin fără pic de compasiune.
      Femeia asta criminala acum a fost ea insasi victima, disperata, nu era asa se vede pe fata ei a cedat și din disperare si-a ucis ce ii era mai drag. Cum se spune numai mama sa nu fii

      • O mama adevarata se arunca in foc pentru a-si salva copiii. Asta nu e decat o vaca proasta cere se justifica prin „depresie”.

    • Clar o dereglata psihic, orice femeie normala la cap se sacrifica ea pentru binele copiilor ei! Pe de alta parte, si nimeni nu pomeneste aici, oamenii corecti si muncitori isi castiga din ce in ce mai greu painea in ziua de azi. Salariile sunt mizerabile la patron, abuzurile la ordinea zilei, daca mai ai si copii iar sotia trebuie sa stea cu ei viata poate fi foarte grea. Astea sunt vremuri in care doar clanurile infractionale organizate de politicieni, oameni ,,ai legii” si interlopi prospera. Chiar si avand o meserie buna, cautata, este dificil sa tii o familie pe scumpetea asta. Statul da 200 lei alocatie de copil si si-a luat mainile de pe el! Asa ca este usor pentru unii mai slabi sa-si piarda mintile!

  2. Oamenii cedează acum din cauza abuzului și a presiunii psihologice, a abuzului psihologic.
    Femeia aceasta a luat-o razna. Ce ar fi trebuit sa facă este una, dar ea nu .ai este un om rațional, a cedat psihic.
    Ăștia care o co damna numai pe ea sunt problema: ei cred ca indiferent ce ii faci unui om cât tipi la el și cât îl împingi, dacă este gemeie trebuie sa suporte ca este sclava lui.
    Nu merg lucrurile asa. Vinovatul principal este cretinule de sot si părinții dar ei nu vor păți nimic.
    Femeia o sa stea la pușcărie și prin spitale toată viata o sa o sedeze ăștia de nu o sa mai știe nimic de ea dacă nu cumva își va pune ștreangul de gat când va prinde ocazia.
    Este I grozitoare soarta micuților dar nu un om care si-a pierdut facultățile mintale este de vina ci cei care l-au împins acolo.
    Ar trebui ca nicio femeie sa nu mai tolereze nicio forma de abuz, sa ii lase pe toți looserii sa stea singuri dacă nu sunt în stare sa aibă grija de familia lor. Ăștia nu ar trebui sa aibă nicio familie. Trist trist de tot totul legat de aceasta drama

    • Femeile nu tolereaza forme de abuz de la nici un sot, femeile nu isi aleg sot, isi aleg prostul care o sa le plateasca pensie alimentara.
      Traiesti intr-o lume paralela de film feminist de cea mai gretoasa speta, n-ar fi rau sa te trezesti.

  3. Cand judecatorul stabileste, fara analiza , ca cei mici sa ramana la parintele instabil psihic.

      • Daca as fi tatal i -asi da pe judge in judecata.
        Nu e singurul caz din Romania.
        Copiii sunt abuzati si traumatizati pe viata sau sunt omorati din cauza unei hotarari date fara a analiza situatia de fapt supusa judecatii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger