AcasăNewsCine este judecatorul de un milion de euro vanat de DNA?

Cine este judecatorul de un milion de euro vanat de DNA?

In niciun alt domeniu nu au existat atat de putine succese inregistrate de procurorii anticoruptie ca in Justitie. Multa vreme, oamenii lui Daniel Morar parca ocoleau cu o incapatanare demna de o cauza mai buna spetele delicate in care erau implicati magistrati.

Tatonarea DNA a inceput cu mai multi avocati, grefieri si judecatori de la mici instante din provincie.

Procurorii DNA au in vizor un membru al Consiliului Superior al Magistraturii

Miza a inceput insa sa creasca ametitor prin arestarea  celebrului procuror Max Balasescu si a judecatoarei Maria David de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ambii magistrati fiind arestati pentru ca ar fi cerut cate 200-300 de mii de euro spaga pentru a interveni in niste dosare in favoarea denuntatorilor.

Trafic de influenta

Sursele noastre sustin insa ca trimiterea dupa gratii a celor doi nu ar fi facut decat sa pregateasca terenul pentru marea lovitura pe care DNA va incerca sa o dea in curand in incercarea de spalare a imaginii patate a Justitiei romanesti.

Retinerile magistratilor Maria David si Max Balasescu au pregatit terenul pentru „marea arestare“

Astfel, opinia publica din tara si strainatate a aflat ca sunt magistrati  care nu se sfiesc sa ceara spagi de sute de mii de euro.

Max Balasescu

Insa, de acum inainte, toate eforturile DNA vor fi indreptate pentru „vanarea” si retinerea unui inalt judecator implicat intr-un caz de trafic de influenta „rasplatit” cu uriasa suma de 1.000 .000 de euro!

Toate drumurile duc la CSM!

Conform informatiilor intrate in posesia noastra, „potul” cel mare vizat de procurorii anticoruptie este un „nume greu” al sistemului juridic. Iar retinerea „judecatorului de 1.000 .000 de euro” ar avea darul sa socheze intreaga lume, dar si sa demonstreze ca DNA nu a glumit cu avertismentul transmis prin rechizitoriul facut in dosarul magistratei Maria David, unde anunta ca „Justitia romana are puterea de a scapa singura de elementele negative care ii pateaza imaginea”. Mai mult, sursele noastre sustin ca toate itele anchetei aflate in curs ar duce catre un membru al CSM, institutie care, prin Constitutie, este „garantul functionarii Justitiei in Romania”.

author avatar
Catalin Tache
4.191 afisari

4 COMENTARII

  1. doar UNUL de 1 milion euro? In „justitia” romaneasca NU EXISTA JUDECATORI CINSTITI ci doar judecatori neprinsi.

  2. E da, asta macar a stiut cu ce se manjeste. Una e sa ceri 1mil euro spaga si alta e 1 suta mii :). Si cand sa ii puna catusele isi dau sema ca nu le au la ei. Domnule Tache, la cata coruptie este in sistem cred ca ar trebui arestati 90% dintre ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger