AcasăNewsCine este Bogdan Drăghici, bărbatul care și-a dat foc și a intrat...

Cine este Bogdan Drăghici, bărbatul care și-a dat foc și a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București

Bogdan DraghiciCine este Bogdan Drăghici, bărbatul care și-a dat foc și a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București

Un incident șocant a avut loc miercuri dimineață, în Capitală! Un bărbat a murit după ce a lovit cu mașina poarta de la Ambasada Rusiei. Individul este Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, o asociație care milita pentru drepturile taților.

Bărbatul era condamnat în primă instanță pentru viol cu minori. Drăghici era acuzat că și-a siluit chiar și propria fiică.

Marți, 5 aprilie, Drăghici a primit sentința în prima instanță. El a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 2 la 15 ani și 4 luni de închisoare și putea face recurs. Următorul termen la instanță, într-un al doilea dosar, era 11 aprilie 2022, potrivit stiripesurse.ro.

Și-a violat propria fiică

Drăghici Gheorghe Bogdan avea interdicția de a părăsi țara, până la data de 26 mai 2022 și se afla sub control judiciar. De profesie expert jurist, bărbatul ar fi avut stări de depresie.

Bogdan Drăghici s-a urcat, în această dimineaţă, la volanul maşinii înmatriculate pe numele tatălui său şi a condus până la Ambasada Rusiei la Bucureşti. În momentul în care a ajuns în zonă, el s-a stropit cu benzină, şi-a dat foc şi apoi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei.

Drăghici era acuzat de fapte de agresiune sexuală şi de una de viol, ambele în formă continuată şi produse faţă de minori. Arestat pentru 29 de zile la data de 21 august 2019, Bogdan Drăghici a stat în arest nu mai puțin de 13 luni. În plus, acesta s-a ales cu sechestru pe toate conturile bancare, dar și pe alte bunuri. Într-un al doilea dosar era acuzat că a agresat sexual o altă fetiță, prietenă a fiicei sale.

author avatar
Andreea Vlad
512 afisari

3 COMENTARII

  1. CE POTRIVEALA A NAIBII…UN PUSCARIABIL S-A FACUT PRAF IN GARDUL U.R.S.S….
    TOATE TELEVIZIUNILE IL SCOTEAU PE ACEST VIOLATOR DE COPII SA NE VORBEASCA DESPRE FAMILIE..DESPRE FAMILIA TRADITIONALA…

    TOATE TELEVIZIUNILE NE PREZENTAU UN VIOLATOR PE POST DE TATA NORMAL LA CAP…

    ACELEASI TELEVIZIUNI NE SPUN IN CONTINUARE….ADEVARUL!!

    • Conform Rezolutiei OSCE din iunie 2009 daca Rusia este URSS atunci Germania de azi este HITLERISTA.Toti idiotii au libertate deexporimare!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger