AcasăNewsCine este atacatorul cu sabia din fast food-ul din Constanta (VIDEO)

Cine este atacatorul cu sabia din fast food-ul din Constanta (VIDEO)

Atacatorul din fast food-ul din Constanta surprins de camerele de supraveghere a fost prins de politisti.

Insa, se pare ca barbatul fusese angajat la acelasi local si ca tot atacatul a fost o razbunare. el a intrat in local, a inceput sa vorbeasca urat, sa darame toate lucrurile si sa ameninte un angajat cu un cutit mare de taiat carnea. De spaima, o angajata a si lesinat.

„Imi vedeam de treaba, cand m-am trezit cu el langa mine. Mi-a luat sabia din mana si a inceput sa o fluture si sa ma ameninte cu moartea. Imi tot striga sa las toate, sa nu mai servesc clientii, ca el este seful meu, dar de fapt nu are nicio treaba… M-am panicat, nu puteam sa reactionez, el era cu sabia in mana, nu aveam nimic altceva la indemana pe care sa pun mana. M-a lovit de doua ori, dar eram cu totii socati, si clientii la fel, nici nu am putut sa reactionam. Dupa care a iesit, s-a urcat intr-un taxi care-l astepta si a plecat”, a povestit angajatul lovit de scandalagiu, potrivit cugetliber.ro.

Atacatorul are 29 de ani si este originar din Siria, el lucrand pe post de consultant de meniuri.

„Este un fost colaborator al nostru, pe care l-am indepartat pentru ca aducea prejudicii financiare si de imagine localului, mai ales prin persoanele cu care se afisa pe aici. A fost angajat aproximativ o luna, la recomandarea unor prieteni, pentru ca a mai lucrat, timp de doi ani, la un restaurant cu specific turcesc din Bucuresti. Dupa ce a venit el, au inceput sa apara diverse persoane dubioase, au fost niste probleme, a incercat sa puna mana pe locatie. Inca nu stiu cine l-a trimis, caci nu cred ca a actionat de capul lui”, a spus patronul restaurantului.

[youtube]afz1d4ks05A[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger