AcasăNewsCine este Alexandru Vasile, bărbatul cu care Elena Udrea a fugit din...

Cine este Alexandru Vasile, bărbatul cu care Elena Udrea a fugit din România

elena udreaCine este Alexandru Vasile, bărbatul cu care Elena Udrea a fugit din România

Elena Udrea și-a lăsat joi, 7 aprilie, fiica la grădiniță și a fugit din țară cu un bărbat, cu doar câteva ore înainte de sentința judecătorilor.

Fostul ministru, condamnat definitiv la 6 ani de închisoare, a fost prins câteva ore mai târziu în Bulgaria. Se afla într-o mașină de lux cu un bărbat pe nume Alexandru Vasile, de 49 de ani.

Bărbatul era, de altfel, șoferul ei personal, potrivit Antena 3.

Pentru că Elena Udrea nu a fost găsită la domiciliu după ce s-a pronunțat sentința, polițiștii români au emis mandat de urmărire generală pe numele ei. Aceasta a fugit din România cu telefonul mobil, ceea ce a ușurat enorm misiunea polițiștilor.

În momentul în care se emite un mandat, autoritățile au permisiunea de a localiza telefonul persoanei urmărite.

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, la frontiera cu Grecia

În imaginile prezentate de către autoritățile bulgare, Elena Udrea stătea pe un scaun și părea că vorbește cu cineva la telefon. Mașina în care se afla alături de Alexandru Vasile a fost oprită la Kulata, la graniţa cu Grecia.

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi autorităţile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfăşoară activităţi specifice, în vederea predării femeii către autorităţile din România”, transmite IGPR.

author avatar
Andreea Vlad
1.582 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger