AcasăNewsCine era omul de afaceri găsit mort la un solar din Botoşani....

Cine era omul de afaceri găsit mort la un solar din Botoşani. Poliţia nu-şi explică decesul lui

ambulanta DRAMA unei mirese, în prag de nuntă: ea şi copilul pe care-l purta în pântece au MURIT cu o zi înainte de eveniment!

Gabriel, un cunoscut om de afaceri din Botoșani, a murit în incinta solarului pe care-l deţine în oraşul moldav. Bărbatul de 47 de ani a fost găsit de un electrician cu fața în jos, la podea.

La faţa locului a fost dirijat echipajul cu medic al SMURD, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru pacient. Acesta era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a spus Liviu Stan, coordonatorul dispeceratului SJA-ISU.

Cine era patronul de solar?

Gabriel era un cunoscut om de afaceri din Botoșani. Acesta deținea cel mai modern salon de bronzat din oraș. Acolo și-a găsit și sfârșitul. A lăsat în urmă o soție îndurerată și un băiețel care va crește fără tată. Rudele omului de afaceri se pregătesc acum de înmormântare.

Având în vedere că Gabriel nu suferea de afecţiuni cronice, poliţia a demarat o anchetă. Potrivit presei locale, se ia în calcul ca afaceristul să se fi electrocutat.

A fost dispusă efectuarea unei autopsii pentu a se stabili cu exactitate cauza decesului. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

author avatar
Andrei Ștefan
661 afisari

2 COMENTARII

  1. ….poze cu smurd și cu izolată?… mă duce cu gândul că omul fiind vaxxat cu spike i-a
    venit sfârșitul în timpul prognozat…1 an!….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger