AcasăNewsCine era femeia pe care soţul ei ar fi ucis-o intenţionat în...

Cine era femeia pe care soţul ei ar fi ucis-o intenţionat în accidentul din Pipera

politia accidentCine era femeia pe care soţul ei ar fi ucis-o intenţaionat în accidentul din Pipera

Mariana, o femeie de 36 de ani, ar fi fost ucisă intenţionat de soţul ei, într-un accident de maşină, în Pipera. A lăsat în urmă doi copii şi o mamă îndurerată.

Bărbatul este cercetat acum în stare de libertate.

Mama victimei spune că şoferul a premeditat totul

Mama femeii ucise în accidentul din Pipera susține că individul îți amenința mereu fosta soție că o omoară și povestește ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca el să-și pună în aplicare planul.

Mi-a omorât fata! E un criminal! Pentru mine și copiii lui e un criminal! Tot timpul numai asta avea în cap… Te omor, te omor, te omor. Sâmbătă dimineață a venit, a sărit gardul…Hai, nu ești gata?

Fata trebuia să plece la serviciu… Că te duc eu la metrou la Aurel Vlaicu. Haide că m-ai înnebunit, i-a zis fata. Atât a zis și a plecat… Și s-a întâmplat… el a avut premediat tot”, a povestit mama victimei.

Mariana se mutase la mama ei

Cei doi erau divorțați de câţiva ani, dar au continuat să locuiască împreună. Gelozia bărbatului era însă fără limite, spun apropiații. Săptămâna trecută, după o ceartă, Mariana s-a mutat la mama ei. Acolo se aflau și cei doi copii, o fată și un băiat în vârstă de 18 și 13 ani.

Familia Marianei se pregătește acum de înmormântare. Trupul ei a fost depus la o capelă din comuna Tunari, localitatea ei natală, iar miercuri va fi condusă pe ultimul drum.

author avatar
Andrei Ștefan
1.300 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger