AcasăNewsCine e singurul românul invitat de Elon Musk la Bran? Deține o...

Cine e singurul românul invitat de Elon Musk la Bran? Deține o afacere în high tech și e foarte apropiat de fondatorul Tesla

Elon MuskCine e singurul românul invitat de Elon Musk la Bran? Deține o afacere în high tech și e foarte apropiat de fondatorul Tesla

Castelul Bran găzduiește, în acest weekend, o super petrecere de Halloween, la care participă Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, alături de alți miliardari dornici de o experiență Dracula cu adevărat senzațională.

Musk ar fi închiriat castelul Bran și a invitat alături de el aproximativ 150 de invitați de marcă.

Ovidiu Toma, singurul român invitat la petrecerea lui Elon Musk

Potrivit Mediaflux, în organizarea evenimentului nu a fost implicat niciun român, fiind pus la punct până la cel mai mic detaliu doar cu personal din SUA, adus în România. Bucătari, ospătari, agenți de pază și tot staff-ul implicat în organizarea petrecerii tematice au fost aduși cu avioane din Statele Unite.

Însă la petrecerea de la Bran va participa și un român. Este vorba despre Ovidiu Toma, fondatorul și CEO-ul CryptoDATA, o companie românească ce a lansat în urmă cu câteva luni aplicația de comunicații criptate Wispr, asemănătoare cu mult mai cunoscutele WhatsApp, Telegram sau Signal. Tot Crypto Data a produs Momentum, prima mașină electrică românească sută la sută.

Este fondatorul și CEO-ul CryptoDATA

El s-a afișat de curând alături de Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla, om extrem de aropiat de Elon Musk. Azi-noapte, Ovidiu Toma a pus la story, pe Instagram, o imagine sugestivă pentru evenimentul care va avea loc la Bran.

Ovidiu Toma este ginerele lui Ioan Niculae și este foarte apropiat de Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ovidiu Toma (@ovidiu.toma)

Pe lista invitaţilor s-ar mai afla Peter Thiel, co-fondator al PayPal, Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondatoul Hotmail, Luke Nosek, co-fondator al Paypal, dar şi vedete mondiale, actori şi artişti.

author avatar
Andreea Vlad
1.729 afisari

7 COMENTARII

  1. Bravo lui daca poate! macar sa se mandreasca si Romania cu ceva in afara de bombardieri, kurvve si manele!

  2. Bravo lui daca poate! macar sa se mandreasca si Romania cu ceva in afara de bombardieri, kurvve si manele!

  3. Musk vrea sa schimbe Twitter ca distribuirea continutului sa fie pe modelul crypto monedelor descentralizata si necenzurata. Poate este interesat in cryptodata?

  4. ” Musk aR fi închiriat castelul Bran și A INVITAT 150 de INVITATI ” – mai prost de atât, imposibil!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger