AcasăNewsCine e Natalia Intotero, propusa de PSD ca ministru pentru Romanii de...

Cine e Natalia Intotero, propusa de PSD ca ministru pentru Romanii de Pretutindeni

Propunerea pe care social-democratii o vad potrivita spre a prelua de la Andreea Pastarnac prerogativele de ministru pentru Romanii de Pretutindeni se numeste Natalia Elena Intotero si are 42 de ani.

Anuntata de Dancila in randul nominalizarilor care figureaza pe lista viitorului Guvern

Nascuta la Brad, in Hunedoara, Natalia Intotero este absolventa Facultatii de Limba si Literatura Romana- Limba si Literatura Engleza, a fost profesor si, din cate se poate vedea pe site-ul Camerei Deputatilor, stie italiana, engleza si franceza.

Posibilul viitor ministru din Cabinetul Dancila si-a inceput, in iarna lui 2016, al doilea mandat consecutiv de deputat. Si este vicepresedinte la Comisia pentru Politica Externa din Camera Deputatilor.

sursa foto: cdep.ro

581 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger