AcasăNewsCine e mai Alteta la Monaco: Margareta sau Paul?

Cine e mai Alteta la Monaco: Margareta sau Paul?

Familia Regelui Mihai are legaturi vechi si stranse cu Casa de Monaco

Cele doua aripi nascute din osul domnesc al lui Carol al II-lea se infrunta la Monaco, disputandu-si favorurile familiei princiare monegasce. La Monte Carlo sunt prezente cele doua cupluri care revendica tronul Romaniei: Printesa Margareta cu Radu Duda si Paul Lambrino cu sotia Lia. Gazdele au avut grija sa faca in asa fel programul, incat cele doua cupluri sa nu se intalneasca.

Familia Regelui Mihai are legaturi vechi si stranse cu Casa de Monaco

Paul si Lia Lambrino, Nadia Comaneci si Bart Connor, Ilie Nastase si Brigitte Sfat au participat, joi seara, la o receptie organizata in cadrul evenimentelor dedicate nuntii lui Albert al II-lea cu logodnica sa, Charlene Wittstock, au declarat pentru Mediafax, reprezentantii familiei Lambrino.

Potrivit surselor citate, in paralel cu concertul, tot la stadion, ar fi avut loc o receptie restransa la care au participat cuplul regal, printesa Stephanie, una dintre surorile lui Albert al II-lea, dar si Paul si Lia Lambrino, Nadia Comaneci si sotul ei Bart Connor, Ilie Nastase si iubita lui Brigitte Sfat. Imediat dupa ce receptia s-a incheiat, printul Albert al II-lea a plecat impreuna cu viitoarea sa sotie, restul invitatilor ramanand pana la finalul concertului.

Dupa cununia civila, prevazuta sa aiba loc vineri dupa-amiaza, va avea loc un pranz privat, dupa care, vineri seara, Paul si Lia Lambrino vor participa la concertul lui Jean Michel Jarre. In schimb, Printesa Margareta si Radu Duda vor participa vineri seara la un dineu oferit de ministrul de Externe Jean Badia.

Sambata este ziua ceremoniei religioase, la care ambele perechi vor participa, bineinteles asezate astfel incat sa nu se intalneasca.

Sambata la pranz, Printesa Margareta si Radu Duda sunt invitati sa participe la un dejun oferit de premierul monegasc Michel Roger.

Sambata, de la ora 15.00 GMT (18.00, ora Romaniei), imbracata in rochie de mireasa, la bratul tatalui sau, principesa va traversa piata palatului, moment care va fi urmarit de camerele de filmat apartinand unui numar de peste 50 de televiziuni. Ceremonia religioasa va fi retransmisa pe ecrane uriase.

Soprana Renée Fleming si tenorul Andrea Bocelli vor canta in timpul ceremoniei religioase.

Ceremonia religioasa va fi urmata de un dineu conceput de Alain Ducasse, de un bal si de uriase focuri de artificii.

La dineu sunt invitati sa participe Printesa Margareta si Radu Duda. Este probabil ca Paul si Lia Lambrino nu au fost invitati, altminteri purtatorii lor de cuvant ar fi anuntat evenimentul.

De asemenea, Printesa si Duda vor participa duminica dimineata la un mic dejun in familie, impreuna cu Printul Albert si Principesa Charlene. Nici aici se pare ca Paul si Lia Lambrino nu au fost invitati. Nici aici Paul si Lia nu au fost invitati.

Regele Mihai si Printul Rainier de Monaco, pe langa ca au fost rude, au fost si foarte apropiati. Ei si familiile lor. Printesa Margareta si surorile ei, copile fiind,  erau invitate deseori sa-si petreaca vacanta de vara impreuna cu varul lor Albert.

Paul Lambrino, in cautarea recunoasterii legitimitatii Regale, a castigat nasia prezidentianla

Paul Lambrino este fiul lui Carol Mircea, copilul nascut din casatoria lui Carol al II-lea cu Zizi Lambrino, si fratele dupa tata al Regelui Mihai. Casa Regala a Romaniei nu a recunoscut niciodata casatoria „morganatica” a celor doi, iar Carol al II-lea a fost trimis sa se „reculeaga” si sa se „racoreasca” o perioada la manastirea Horaita din Neamt. Paul se intituleaza „Print de Romania” si a deschis mai multe actiuni in instanta, in tara si in strainatate, pentru a i se recunoaste drepturile regale.

In cautarea legitimitatii, Paul Lambrino a castigat bunavointa lui Traian Basescu, care i-a botezat copilul. Traian Basescu se afla in conflict cu Casa Regala a Romaniei, dupa ce Radu Duda a rupt echidistanta politica, orientandu-se evident spre tabara anti-Basescu.

Printre personalitatile care si-au confirmat prezenta la nunta printului Albert al II-lea se numara Karl Lagerfeld, Inès de la Fressange, presedintele Federatiei Internationale de Automobilism Jean Todt, presedintele CIO Jacques Rogge, regele Suediei, presedintele libanez Michel Suleiman si presedinta Irlandei Mary McAleese.

Presedintele francez Nicolas Sarkozy va fi si el prezent, potrivit unor surse, insa nu a fost luata deocamdata nicio decizie in legatura cu prezenta la eveniment a sotiei sale, care este insarcinata. Printul William al Marii Britanii si sotia lui, Catherine, nu vor fi prezenti, deoarece in acea perioada se vor afla intr-o vizita oficiala in Canada.

 

author avatar
Adrian Patrusca
1.750 afisari

1 COMENTARIU

  1. Si de cat ei se iiubira, in genunchi se inverzira! De ce oare avem oarte de atat tradare in Romania de la regii destrabalati la jurnalistii care acum cauta temei de reguli regale. Voi stiti domnilor cine au fost acesti regi? Cat ddispret au avut pentru poporul roman? Si cat si in ce mod au tradat ultimna oara tAra care i-a tinut cu bani grei pe ei si amantii lor(amantele lor!) Cititi istorie aDEVARATA SI LASATI REGII IN PACE!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger